Header

Tuesday, June 23, 2009

Yoshinoya......oishiiii

Arigato huzaimastak....

Haiiik...Haikkk!!!....

Oishiiii!!!!!!....hikssss maksudnya lazat lah tuh....enak.

Last weekend aku kuar berdatingan jer ngan prebetsabu. Habis aku tawaf 1 mid valley (sabtu pn MV ahad pun ke MV...tak boring ke???) tuh n resultnya poket prebetsabu n purse aku telah keringgggggg.....keringgggg yg diluar jangkauan gak ler.

Dah tuh mana tak kering weols rembat 3 dass sekali perfume memula aku mmg nak beli perfume utk aku coz tommy girl yg kat umah tuh dah tggl separuh botol (100ml) but dah alang² ahad lepas kan father's day kasi rembat ler sedas utk prebetsabu (tommy hilfiger yg baru.....wangi bau dia). Aleh² dah nak balik dah pun jupe plak both ralph sambar lagi satu utk aku semata² mengediks nak wat photoshoot freee....gilos nye lah weols nih.

Before menawaf mv tuh weols dah isi perut sesiap kat restoran jepun nih namanya yoshinoya. Kekdahnya weols dah tak tau nak stop makan kat mana sekali nampak lak yoshinoya nih. Ada lak logo halal terus lah terpa kan dah usha menu dia pun cam menarik jer.

menu for us....just ps n mv...avin damia xdek

nih mamat minang berlagak ala² samurai jepun....(rambut dah akan² dah tuh....hiksss)

awek ke minah ni ek????....shy² cat lak ahkak hari tuh....hiksss

teriyaki chicken for prebetsabu

salmon n chicken rice combo set for mv


Overall.....mmg oishii lah...lenkali leh lah cuba sini lagi. Lengang sket leh menikmati makanan ngan tenang.......bila tenang leh lah romantika lelebih sket coz jiwa dah tenang kan....ahaksss.

Pempaham jerlah laki ahkak (mamat minang yg kat atas nunnn) tak suke crowd² sgt....pasar malam lagi lah dia hanginnnn....katanya rimas ler org ramai² padahal ahkak dah tau dah resia dia.....hiksss....dia kan rembesan peluh yg kuat....katanya metabolisma tinggi....uhuksss jadi xleh blah ngan tempat² yg sesak² nih......kuang3x.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

kojah said...

wahhh perfume...=)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!