Header

Monday, July 06, 2009

LIVE: PS n MV @ Mines Now


Uhuksss.....uhukssss.......kuar opis awal dlm kol 5.30pm gitu trus cha alif buttttt....cabut coz aku terlupa bawak kunci opis jadinya kena ler balik sesama ngan opismate lain yg pegang kunci tuh.

Hari nih hari yg tak berapa cemerlang ler aku rasa......monday blues lah leh kata. Mana taknye bukan sekadar kunci opis yg aku tertinggal henpon pun aku tertinggal gak tau....yg malangnye semalam aku terlupa lak nak transfer picca² sepanjangg hari miggu lepas......hohoho

Jadinya hari nih aku just edit n publish je memana n3 yg dah ada dlm draft....layan jerlah lagipun aku membizi hari nih.

Now weols ada kat the mines?????....Alkisahnya aku puasa ganti merangkap gak puasa sunat makanya saje jerlah nak mengades nak makan luar so otw nak balik opis dah mmg lalu mines kan so singgah jerlah sini.

Sementara nak tunggu tuh kan ada banyak masa lagi kan, prebetsabu dah bergegas ke Oldtown dia masih membizi ngan kerja so nak lepak² sambil wat kerja lah kat kedai kopi putih bandar tua oldtown white coffee tuh kan.

Aku lak kuarkan idea bernas ler nak jenjalan sengsorang bistu aku kan puasa kalu idak leh la mengisi perut sesama ini xkan nak tunggu jer kot baik aku windows shopping kan....kan theraphy minda untuk aku tuh.

So dah habis merendek kol 7.00pm aku dtg ler sini. Tgk prebetsabu still membizios lagi aku pun terus ler kuarkan netbook lenovo ideapad aku tuh.Apalagas kan update blog ler....cover balik siang tadi kan bape jer n3 dari aku kan....huhuhu.

Pastu aku sempat ler wat muka simpati kat prebetsabu....serius masa nak berjalan dtg ke oldtown nih aku dah berdebar² dah nih coz ada sesuatu yg terjadi masa aku merendek sengsorang tadi.....huhuhu

Uols mau tau kah?????

Serius Kah?????

Ok kalau serius......uols tunggggggggguuuuuuuu

next n3 ok...maybe pagi besok sekali ngan criter besday bash si yaeesh adam tuh

apa tak puas hati????

tak baik tau uols....sedih ahkak tau

mv bila dah sedih...penpaham jerlah kan....hehehe

idak ler....sajer jer

alah uols kasi peluang ler ahkak nak bukak puasa dulu kang perut dah kenyang insyaallah ahkak baru bertenaga nak update balik kan...hiksss

so tunggu tau uols.....sayang lah uols semua...mmmmmmmuaaaaahhhh

XOXO.....from masviona CEO of Masviona.com....chillll babeh!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

atty's said...

ari ni kty pun bzios..heheheh..

Dj Epoi said...

Salam Kunjung Tuan Rumah Kedaun!!!!
Heheheheheh....

Dj Epoi in Your House!!!!!

Terima kasih berkunjung ke Radio Buruk Gua.....& Terima kasih kerana berminat untuk Perkhidmatan Gua..

E Mail Gua - epoi8787@yahoo.com

Posa ganti tak abis lagi ka? heheheh
Larik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gieyana said...

wei..korang mmg antu kat Old town erk..hehehe...

~ bagus2 langsaikan hutang...:d

mummYaeesh said...

huh..tahu2..uols kena tackle ek time jalan sorang2 tu..woohoo!

masviona said...

atty:
mmg bzios ler kty...tu yg xsempat nak jenjalan blog lain tuh....huhu

Dj Epoi:
salam dj epoi...

ok nnti akan ku email jua details²nya tp kalu boleh enggak mau yg mahal² dong mas...ahaksss

belom habis ku ganti itu yg skrang nih harus pulun tuh...huhuhu

Gieyana:
yuppy...mmg suke lepak oldtwon....kalu dpt mkn toast n bread dia hari² pun xper...hiksss

mummyaeesh:
ooohhh....tidak...siapalah diriku ini watie sampai ada org nak tackle......jauh 10 kali kalu nk dibandingkan ngan erra pajirot tuh...hiksss

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..pekebendanya tu.. biasa la kan hari senin kekadang mood kurang skit.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!