Header

Wednesday, November 11, 2009

Busana Pengantin SNS Anggun

avin damia semasa otw utk sesi lawatan ke butik SNS anggun

Busana pengantin????

Siapakah pengantinnya????......owh definetly bukan anak dara cute kat ats nunnnn ye....hehehehe.....dia lambat lagi lah kan kena tunggu bape puluh thn lagi tuh......kurang² pun 20thn lg.....hiksss.

Ok uols ingat lagi tak ngan besday bash avin damia on august lepas.....alahhh yg ala² princess party tuh yg berlangsung kat dewan seksyen 7 tuh, haaa masa tuh jurumekap besday girl ngan bonda² dia skali tuh ialah owner SNS Anggun nih ler.....sponsor lagi tau!!!!! classkan SNS Anggun nih...:)

Last week aku berpeluang lah gi wat lawatan kat butik dia kan.....classs uols banyak giler koleksi busana pengantin yg cantik² vogue the vass ayu mayu semua ada uols, accessories dia pun tak kalah tau mcm² jenis n patern ada n yg penting baju pengantin kaler hijau yg cantik² cun melecun tuh banyak giler uols (mmg ahkak suke....sesuweiii giler ngan ahkak tau!!!.....mcm tau² gitu kan).....klu tak caya nnti tgk sndrik...:)




cun siot....:)

cantik² tau baju² nih uols......dijahit oleh tukang jahit yg berpengalaman semuanya nih tau

mmg banyak ler koleksi yg cantik²...:)

accesories pun banyak....crown pun banyak jenis n cantik² belaka

kan dah kata bnyk aksesori dia....cucuk sanggul pun mcm² patern

nih antara client yg dah dpt sentuhan dr SNS Anggun.....siap ada kaum kerabat Bekas Permaisuri Agung Tuanku Aisyah.

ni lak ahkak ler CEO MV.com bersama² owner SNS Anggun...:)

Untuk maklumat details sila terjah sini taupun sini tak pun sila tgk di ruangan sidebar mv.com nih (Advert Direct Thru MV.com) untuk melihat iklan sedia ada SNS Anggun. TQ



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

rasp said...

berjumpa2an dgn sis wanie ek..
best2...
wah kelazzzz nye butik dia...
tak terai ke satu dua baju tu hehehehehe

nURmALa mAZLan said...

Ooo..
akak gi butik wanie eh..

atty's said...

besh nya dpt jumpa wanie..awat tak terai sepasang dua..baju perantin

farish H said...

tringin gak nk g!

Gieyana said...

boleh singgah ni nnt...

Cik Wanie said...

Ini adalah satu bukti yg korang dtg sendiri ke SnS AnGGuN,
apa lagi yg nak dibuktikan lagi kan,
wakakakakakakkaka:)
giler punya email,
hurm

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!