Header

Monday, November 02, 2009

Color Toric Available Soon

Abenda nye tuh????

Adik² n abang² semua tak lama lagi akan keluar contact lense kaler² ye untuk para pengida silau mata seperti ahkak mv uols nih. Seriyes!!!

Color Toric nih dia dicipta khusus untuk pengidap astigmatism. Benda nih mmg berbeza ngan lense biasa coz dia ada 2 power, 1 utk astigmatism, n lg 1 for short-sightedness or long-sightedness n juga adalah aku dah wat research sket kan katanya lense tuh nanti dia akan lebih berat dibahagian dalam (bawah tuh) untuk tak nak kasi lense tuh mudah bergerak nnti bila kita dah pkai kat mata nanti.

Dulu kan mana ada lense color² untuk org yg terkena silau nih, kalau uols rabun mmg ler dah berlambak ada lense color² untuk uols gayakan.

Tapi uols kena bersabar dulu tau coz dgr² rumousnya lg 2 bulan baru kuar (masa promoter tuh ckp tgh bulan 10) so uols or sesapa yg mengidam nak pakai tuh tunggu ler awal tahun 2010 insyaallah leh ler bergaya ngan lense baru.....hiksss.

sowi pic blur sket coz ahkak mls lak nak kuarkan sony hijau t77 ahkak tuh pkai berry nih ok lah kan



Ahkak pun nampak gayanya leh bergaya gak kot coz ritu proposal yg ahkak htr cam 95% dah lulus dah....before nih dah berkali² htr kat prebetsabu mintak approval kan asyik kena tolak jer kan mentah² gitu.

Kali nih coz dia pun dgr doc sndrik yg suggest soh ahkak pakai (speck lah) but speck semuanya cam tak sesuweiii je ngan muka ahkak nih kan......hahahahaha.

So terima kasih utk maxim (compony name ye uols) kerana cam memahami jer masalah ahkak mv nih.....tqvm.

Camne ahkak mv uols tau???

Ritu ada ler ahkak gi shopping kat MidV kan sekali ada lak diorg wat pameran kat situ kan so ahkak tak lepas peluang ler tanya² ahkak kan suke info² yg knowledgeable nih...hiksss

ahkak dah tinggal details dah kat diorg, diorg kata once produck nih dah release dia akan email kat ahkak....Classss kan!!!

So untuk mencari info yg lebih lanjut n details silalah uols klik sini n sini jugak ye!!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

atreyu strange said...

Waahhh... maklumat yang bagus nih! Selama ni, Atreyu pakai lens tanpa silau tu, agak susah lah nk tgk kalu kene matahari ke, lampu kete di waktu mlm ke.. Wuwu~

Cik Wanie said...

wah dah ada lens nie,
nak kena carik satu nie,
nanti kita pakai sesama yer kak mas,
hik hik hik

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!