Header

Tuesday, November 10, 2009

Teppanyaki

Sesekali pekena makanan yg lain sket dr yg selalu lidah kita rasa kan best gak kan tp teppanyaki nih mmg favvy ahkak pun...suke sgt!

Weols tersyok makan coz syok tgk cheff dia tuh, muka innocent giler....sweet je sambil masak sambil senyum....hiksss

Lepas masak kemaskan tempat masak....clean je dapur dia...tukang masak kita yg kat gerai2 tuh ada praktis gini tak?????

Kalau diorg pun ikut style gini kan best mata mandang....bukan saja baik utk kesihatan mata tp juga kesihatan badan n semuanya...:)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!