Header

Saturday, December 05, 2009

LIVE: Eh.. Eh... Itu Kojah lah!

"Kak Masviona!"

Sayup di celah2 kebingitan org ramai di midvalley terdengar org memanggil nama masviona..

Masa tu weols atas escalator..

Paling2 ke bawah...
Rupanya si Kojah n zaidah..
Sempat lambai2 je la dh dorang kat bawah weols lak ats escalator naik level atas...

Tak lama pastu td dpt sms from kojah..
Dia kata dia ada kat kedai mamak kat the garden..

Apalagi.. Terus weols terjah..
Lgpun PS tgh kepingin nak makan roti telur... Hiksss.. Mcm ngidam apa je kan...

Lama x jupe kojah n zaidah..
Last skali is time buka posa aritu..
Tu pun kat midv ni gk..

Pertemuan yg x dirancang..
Xpe lenkali kita dating lg ye kojah..
Leh ahkak pass skali souvenir vietnam!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Anonymous said...

hihi lajuuuuu nyer bro update...btw, esok enjoy makeover session...eh, bro ps ke akak masviona nie?hihi thanx blnja minum tadik...oraittt, nanti kita ketemu lagikk ya =)

*sorry td xsempt nk borak pjg ngan akak + bro sbb dh nk blk uma tkt daging busuk...huhu

-kojah-

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!