Header

Friday, February 19, 2010

Masviona.com ini carca merba kah?

Malam tadi ahkak sesaja la pi baca semula entry² lama yang ada kat blog masviona.com ni..
owwhh.. tersangat la banyaknyeeee kenangan pahit manis weols bersama...

certain entry tu wat ahkak tersengih..
certain entry tu plak wat ahkak mengalir air mata..

kiranya ahkak sgt berterima kasih pada masviona.com ni sbb kat sini lah tercatatnya segala kenangan weols..

tapi kan, kalau ahkak letak diri ahkak ni kat tempat uols, apa yg uols rasa ek bila baca masviona.com ni?

adakah ianya merupakan blog yang carca merba?

kejap dok citer pasal hal weols... kejap kang politik.. kejap kang finance.. kejap kang pulak vacation trip...

adakah kemungkinan, uols sbg reader, ada merasa muak terhadap sesuatu topik? Jika ada, topik yg bagaimanakah itu?

Saje je la ahkak nak wat kaji selidik ni...

even masviona.com ni mmg la hak milik ahkak.. tapi oleh sbb ahkak open masviona.com ni utk tatapan semua org, so kene la ahkak sadar diri jugak..
takmo la kang org kata dok update blog syiok sendiri..

kalau ahkak nak syiok sendiri, baik ahkak private je blog ni.. so ahkak n kuncu2 ahkak je yg le baca..

so utk megelakkan masviona.com ni tersasar ke kategory syiok sendiri, apakata uols bg pendapat uols tentang segala macam isu2 yg pernah weols utarakan dalam blog ni selama ini..

adakah ianya memberi input?
adakah ianya sekadar borak kosong?
adakah ruang utk weols team mv.com membuat penambah baikan?
cerita yang bagaimana yg lebih seronok di baca?

thanks tak terhingga buat uols yang sudi sediranya memberi input n cadangan utk ahkak n team mv.com ye..



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Hezesuze said...

kira ok wat n3 mv b4 this..
sumenye ade...input pun bagus2 wat
cuma kekadang xdan nk baca n3
tup2 da ada n3 terbaru...huhu

so akak komen mana yg dan baca jelah..hehe

n0n0n said...

belum muak lagi ar kak baca blog ni....masih sedap lagik dihadam otak....tp kalo bleh,kdg2 tu try la wat something different....ekekeke...anyway keep up the good job....caiyok2...

mya said...

setakat ni saya rasa ok je..
suka baca bila korang gi bercuti :)

tini said...

i like your blog ......

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!