Header

Tuesday, February 02, 2010

Sambungan pasal Daun Pisang..

Kih kih kih...
Kompius kan pekebende daun pisang tu..

Sorry la aku taip n3 ni nk cpt..
At least ada gk n3 utk mv.com kan?

Ni ha..
Daun pisang aka mudguard tu tempatnya adalah di bahagian tayar tu..
Kiranya bende tu adalah pelapik antara ruangan tayar n body la...

Time daun ni koyak aritu, gerun gk tgk bahagian yg dh lompong tu
Leh nmpk sgla wayar2
Isau gk if lelama kene air ujan or lecak, mau jahanam gk wayar2 tu mereput lak nnti..

So xmau amik risiko, terus tukar satu set..
Kiri n kanan terus..

Bengkel tu kata dia order part ori honda..
Total damage is rm220..

*ada sesiapa berminat ngn City viona ni x? Weols cdg nk let go nk tuko lain... Email me!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

waahh... nak let go city!!! here come si camar putih!!! kerr... motobike besau.. keh..keh..keh..

Diarihatiku1976 said...

semalam dgr berita.. honda city 2009 esisi 2 ditarik balik.. u tahun berapa tu...

masviona said...

Tuberose, si camar tuh biarlah dulu tggu ekonomi stabil sket..hehe

Diarihatiku, city weols thn 2005

rasp said...

bila sebut mudguard tau le...
sebut daun pisang tu yg terkonpius hehehehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!