Header

Monday, February 01, 2010

Satay Station

Satay Station bersama Cik Waniey!

Patutnya kena buat tittle tuh kan baru kono eden raso.....(aiihhh terlekat aura minang lak ese latey) layan kan ajor lah heh....maklumlah laki ese dah beruro² mengajak ese balik kampuing doket Padang mengikut rombongan Abah n Mama.....ese sabarkan iman didado ajor nih.

Ok, kita back to the real storie...ecehhhh!

Last beberapa week yg lalu (ese pun dah lupo dah, nmpk sgt n3 basi!) weols di invited oleh cik waniey yg dah slim melim dah skrang ni untuk berjumpaan sambil berjimba² sesambil membuat food testing gitu kat satay station sempena agenda besar dia kat situ nanti. Rasanya semua dah tau kan pasal agenda besar dia tuh yg bakal menjelma bulan 5 nanti kan.

So weols berterima kasih ler pada cik wanie sefamili kerana mengundang weols sekeluarga, buat mama n ecah thanks juge ye.

Bukan weols saje yg diundang, antara geng² yang terlibat adlh seperti dibawah ye tapi masa nih mummysya n aida belom sampai lagi.




Satay dia mmg mavelessss....sedap hingga menjilat lidi gitu uols (kalau boleh la....hehehe) satay dia sedap kuah dia pun sodap....syorgaaaa lah rasanya

Kalau idak tak kan ler Tok T ngan Tok K gi makan satay kat sini kan.......kalah ler satay kajang Hj Shamuri tuh. (ni kang klu terbaca kat kaum kerabat depan nih mesti marah kat ahkak nih) tapi xperla ahkak ckp benda betoiii kan dah kualiti makanan depa skrang agak kureng dah sket kan so what to do???

dan yang penting jus depa nih mmg meletuppppp uols....serius nih ahkak puji sbb mmg bestttt (2 thumps up) uols, bukan puji sbb ahkak dibayar ke dapat royalti ke apa ke. Ini n3 nih xde kaitan ngan iklan ke or n3 tajaan drp satay station ke apa ini mmg n3 ikhlas ahkak tau!

Perjimbaan weols kali nih mmg best lebih² lagi lepas dah cukup korum ahkak pun rasa happy dpt kenal ngan geng baru, zaleha n aida...depa nih semuanya sporting n best² belaka.

Weols makan, borak, gelak² pastu makan borak² lagi pastu gelak² lagi sampai ler memasing dah penuh.....kenyang ler kecuali cik waniey lah kot sbb dia kan masih on diet gitu.

Lepas tuh bila nak balik haruslah kan bergambar² kenangan gitu (alah bukan masa nak balik je...tp bila² masa asyik klip sana klip sini jer). Yelah blogger ngan camera bagaikan aur ngan tebing kan mana leh dipisahkan....:)

n laki ese mmg suke ber camho....layan kan ajer

weols...anak² dara n mak² dara.....mak JAN...xde ye...:)

muka weols lagi.....biasalah bunga kan...:)

ok kasi can geng² pak dara ngan anak dara lak....hehehe

Ok buat uols semua happy dpt bersama mlm tuh, bila lagi kita nak jumpa n gathering lagi...karok pun ok kot, buat aida yg jauh jgn jeles ok...if balik mesia roger² lah ye.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Cik Wanie said...

alhamdullilah,
akhirnya dpt juga kita jumpa kan setelah sekian lama x bertemu,
huhuhuhuhu...

hope kita dpt jumpa lagi pada bln mei nanti:)
ok

mama danial said...

mas....

satay tu kat maner???

masviona said...

Waniey,nasib baik lah mlm tuh akk leh trn klu idak melepaslah nk jupe ngan waniey...:)

Mama danial, satay station ni kat area kg pandan klu ada GPS search jer satay station sure adanye..:)

Hezesuze said...

wah meriahnye!! jeles ahkak xde disitu...ahaks!

rasp said...

nampak yummylicious tul satay tu...
wanie dah kurus kan sis...
bila lah i nak menyusul gitu hehehehe...
bila plak kita nak jumpa nie :D

Cath J said...

sedap nya satay... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!