Header

Friday, February 12, 2010

VERTIGO datang lagi!

Pelik betul penyakit vertigo ni
Dulu dh kene.. Dia ok sendiri

Sehari dua ni kene pulak
Dh mula nak kuat dh rs..

Bila tunduk or menoleh secara tiba2, sure dia serang
Berpusing!

*utk yg xtau apa itu vertigo, leh search kat blog ni.. Type je "masviona vertigo" sure jupe pjg lebar dh explain.

** v, b kurang sehat......

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

owh
kawan opis pun ade kena
klu kena
mgm mc n terbaring
muka pucat pastu nak angkat kepal mmg takleh
nak berdiri apetah lagi...
ape yg thu dari Kak gee tu..
mmg puncanya dari gegendang telinga
ade something sort kat situ.

prebetsabu said...

Mmg bila vertigo struck, mmg lost balance!

Sampai 1 tahap kita leh rs mabuk mcm mabuk laut tu.. Nak muntah..

Ni jd lps korek telinga aritu.. Xtau la if salah masa korek tinga tu termendapkan kalsium dlm cuping ke hapa...

Seksa wehhhh... Melayang2..

Bahaya.. Sgt bahaya if vertigo strike time driving! So now time drive mmg kene jg kepala.. Jgn kasi ada sudden movement.. Klu x... Melayang terawang2!

Hezesuze said...

tekanan darah rendah

better gi check up...

Cath J said...

amboi... romantic nye nota kaki.. ;-p

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!