Header

Tuesday, February 23, 2010

WTP dah melepas...

tadi dapatbb messenger from PS..
dia kata nombor yg dia tempah utk moto dia tu dah terlepas queue..
so tak dapat la nombor WTP..

takpe lah b..
kan ada lagi WTQ..
so kene tungu la next round..
kag WTQ dah kuar, cecepat la beli yee..

sabar...
takkan lari gunung di kejar kan??

Author's Note: Bila masuk bab motor ni, terserlah pulak perangai kebudak²an PS ni kan.. excited beno dia ngn moto dia tu.. hikssss...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

tak lama lagi ke nak tgu kalau WTQ

masviona said...

MALA: TGK PADA MARKET LA.. IF RAMAI YG REGISTER KENDERAAN PLATE WILAYAH SO CPT LA ROUND WTP TU ABIS.. IF TAK BYK ORG REGISTER KENDERAAN, LAMBAT LA..

BIASANYA UTK PLATE KL NI DALAM 2MINGGU COMPLETE LA ROUND DIA.. DIA TUKAR NOMBOR LAIN LAK..

EH URUF BESAUU LAK.. SORRYYY

Mr.N said...

tu la pasai...saya pon keciwa gak arituh sbb nk kejar WTM sekali no da kena kidnap then wait WTP for a week then tgk kat tenet JPJ die tgh running WTM 9###, terus esok pgnya g JPJ BSP beli terus no tuh..hehe..=)

Mr.N said...

tu la pasai...saya pon keciwa gak arituh sbb nk kejar WTM sekali no da kena kidnap then wait WTP for a week then tgk kat tenet JPJ die tgh running WTM 9###, terus esok pgnya g JPJ BSP beli terus no tuh..hehe..=)

prebetsabu said...

mr n: tu la. rasa terkilan gak kan?
skrg wtp 3xxx baru.. waaa mcm lambat je lagi nak naik wtq...

alaaa.... mana moto aku niiii!!!!

Hezesuze said...

haaaaa jaga2 PS datang ngan moto beso dia...muhahahaha

tunggang dengan cermat ingat org yg tersayang....huhu

prebetsabu said...

kak heze: bukan moto besau la kak.. sedang2 sajeee.. tunggu la kita asah skill pujuk si mv tu kasik lagi 2 tahun upgrade moto bebetul besauuu lak

Cath J said...

mesti lah dia excited... itu kira Toy juga tu... ^_^

miezrina said...

mv... kalo sudi share la pin bb u.... saya punya 21683C04

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!