Header

Sunday, April 25, 2010

LIVE: Chess @ Cochrane

Bkn ahkak or prebetsabu yg main chess but prebetsabu jadi photog utk event ni je...hehe

Ada pertandingan chess yg dianjurkan oleh abg ipar prebetsabu so dia mintak ler jd photog kan dah lama giler dia booked prebetsabu so segan lak lah kalau nak tolak

So layan jelah...:). Ingat nak gi melepak umah member kat Jln Laxamana tuh but dia plak xde kat umah so layan sini jelah...:)

Oklah bye...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

enzek said...

waaa..chantekkk2 pic kt sana huhuuu..
slmt bercuti nooo :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!