Header

Saturday, May 29, 2010

LIVE: Bakar2 ran Utk Santapan Birthday Boy

Hahn...Birthday boy yg xleh tahan nye tuh....ahaksss

Semalam kan prebetsabu ada dinner ngan client2 depa lps meeting ngan kolukium kan so xsempat nk celebrate dinner sesama yelah acara formal ahkak xnak lah kacau gitu kan so smlm acara cake cutting jerlah itu pun suprise yg tak jadi coz telah dipecahkan oleh anak dara tu yg mulut xleh dok diam...huhuhu..start dlm kete lagi uols dia dok nyanyi2 happy besday to walid sambil dok bsng2 mulut ckp nk mkn cake...huhu xmenjadi surprise bonda

So mlm ni jom kita dinner pekena segala mak nenek seafood ikan bakar lah sotong lah udang lah...tomyam lah...glurrrrppp telan air dh sambil nunggu makanan sampai ni...so better stop dulu coz nasi pun dh smpai dah ni

Kat mana, Ana Ikan Bakar Petai...Tanjung Lumpur, Kuantan Pahang

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Alololo... sadisnya surprise tak menjadi... alahai avin avin...

tuberose78 said...

alamak... disebabkan kesibukan yang teramat sangat.. tak sempat akak nk wish besday utk adik akak ni haa...
so, happy belated besday yer.. sudah tua nampaknyer.. hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!