Header

Monday, September 20, 2010

Jelingan Si 3 tahun

Time aku proses gegambau raya ni malam ni, tetiba terasa nak sgt share gambau yg ni terus.. even gambau yg lain tgh dok proses lagi so aku schedule kan jugak entry utk gambau yg ni


dipersembahkan, Avin Nurdamia Alhamra, terkini, berusia 3 tahun 2 bulan 1 hari..
gamba diambil pada raya lepas, 10 september 2010..

aku tatau la mata korang, tapi mata aku ni rasa alahaaiiii cute bebenor anak dara ni.. mentang2 anak sendiri, puji melangit la nampaknya tapi rasanya kalau anak org lain pun aku puji gak ehhehe

jelingan mata dia yg buntang itu..
mulut dia yg tak berapa nak tertutup rapat itu..
pandangan n reaksi seolah2 memberi 1000 cerita..
macam pandangan yg penuh ngn curiosity kan?

buat Avin Nurdamia Alhamra, Walid & Bonda sayanggg sgt kat avin!
Dah besar dah si Puteri hati kami ni....


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

masviona said...

yup avin...bonda n walid syg avin ssgt.....:)

Sidratul Muntaha said...

mantop jelingan tu!
selamat hari raya...

masviona said...

sid,

jelingan mauttt...sbb marah kita kejutkan dia bangun pg2...hahahah...ngantuk lagi lah tuh kot...ahaksss

kumichan said...

bekeng jugok avin nih..hik hik

Miss Q said...

dia pandang apa tuh? kalo TV, bole meletop tv tuh nnt.. ha ha ha

Entry terbaru ahkak : Eleh, Pap Smear aje punnn (dengan Photo =D )

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!