Header

Thursday, December 02, 2010

Live: Dinner @ Bangi Kopitiam

Baru lepas makan kat Bangi kopitiam nih, dah agak lama xlepak2 sini. Now otw nk balik dah pun

Menu pun dah tukar lain dh skrang ni. So far ini kali ke-2 dh saya prasan buku menu dah dah tukar yg saya prasan kalau ada lebih tu xpasti lah plak saya coz mmg dah lama dah pun xlepak2 sini. Sbb apa tu kurang pasti lah plak...haha

Maybe gak kat bangi ni banyak sgt kot pilihan tempat2 makan yg best tu pasal lah asyik n try sana sini je kan

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!