Header

Friday, December 10, 2010

LIVE: SME Recognition Award 2010

Firstly, tahniah pada syarikat-syarikat yang telah berjaya diiktiraf oleh SME.

Tak ketinggalan, ucapan tahniah khususnya pada company tempat weols curahkan tenaga dan pemikiran kerana turut diiktiraf dan dianugerahkan dalam kategori eksport ;)

Syabbashhh betee!

Moga syarikat di mana weols bernaung sentiasa akan berkembang maju kehadapan. Insyaallah, yang penting kerjasama dan komitmen dari semua staff sbg 1 pasukan. Membangun bersama!

Tahniah kepada syarikat! (Syarikat apa? Alah u know I know lah kita keje ngn company mana kan? Especially opismate yg mmg ramai baca blog ni n jg ex opismate n exstaff kita)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!