Header

Tuesday, February 15, 2011

Besar Sungguh Kesabaran

Sebelum saya membebel panjang lebar saya nak dulu amik keberkatan dengan mengucapkan salam maulidur rasul buat semua muslimin n muslimat dengan harapan sejuk lah hati saya sendiri

Pagi2 cuti yg sepatutnya indah n permai ni kan kena plak di hari ulangtahun kelahiran nabi kebesaran kita Muhamad saw tp pagi nih saya xleh menahan rasa geram dihati bila pagi tadi nak kuar gi anta baju2 kat dobi sesambil nak breakfast tetiba tengok goresan calar yg panjang kat bumper depan madam A...huhu

Actually madam A dah 2-3 hari tak pakai dok parking kat umah je. Tetiba je nak pakai dah nampak calar tu dah if kita tau apa sebab musababnya xde lah ralat sangat ini kita xtau apa sebab musabah sekali dah ada kan...adussss

Bila tanya prebetsabu dia kata dia pun xprasan bila kena tuh huhu jadinya ini mesti kes ada makhluk allah yg terlanggar time nak masuk or nak keluar parking ni rasanya lah kot or something else idak lah ahkak tau uols tp sakit gak lah hati ni kan

Kang nak anta madam A gi car wash pastu nak kena polish sket lah bagi xnmpk sgt kesan calarnya tu...eeeiiii geram ahkak tau!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!