Header

Tuesday, February 01, 2011

Weols Cuti Avin Sekolah

Weols kan warga kerja KL....hehe. Walaupun bermaustautin di selangor kan.

Jadi hari ini adalah hari cuti buat bonda n walid Avin Damia tapi dia sekolah kat bangi jadinya kenalah pergi skool...hiksss

Jadi pg tadi weols telah memberikan ciuman bangga kat dia kerana masih suka n happy gi skool even tau bonda n walid dia tak gi work...hehe

Walaupun ciuman ini bukan yang pg td punya tapi ala2 gini lah...hiksss

Syabas bette! Anak bonda n walid yg happy dpt gi skool.


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

gudgal... saya suker ini piccas

Ada Dalina said...

gud gal avin...

masviona said...

Kaseh,
thnx dear

Ada,
hehehe....ada mcm bonda dia tak....ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!