Header

Wednesday, March 30, 2011

Hari2 Mintak Adik

Anak dara ni sorang kan, agaknya boring kot asyik memain sengsorang je kat umah kan.

Kadang2 kacau bonda, bonda bz tukar walid lak. Tp kdg2 dedua bonda n walid dia bz serentak kan itu pasal kot dia mula terasa bosan xde kawan nak bermain2 kan.

Pastu pantang nampak perut bonda kan mesti ckp "tummy bonda ada baby kan" ataupun "bila baby dlm tummy bonda nak kuar"

Kdg2 bonda dia sentap gak adakah disebabkan lemak2 diperut bonda dia byk sgt sampai dia kata ada baby kan...huhu (uwaaaaaa nangis sehari semalam mcm nih n terasa nk majuk ngan walid dia semingggu....hahaha xpasal2 walid dia terlibat sama)

Pastu kdg2 dia usap perut bonda dia pastu tanya lagi "walid, bila tummy bonda ni nak buncit mcm ni" (sambil buat gaya perut buncit kt badan dia sendiri) hiksss

See tgk nape dia usap perut bonda tapi tanya walid??

Sebab bonda dia dah malas nak layan soklan2 maut berserta cepumas n cepugangsa dia tu...huhuhu

Bila lah nak ada rezeki nih, uols leh tolong doakan utk weols tak.Reramai doa barulah cepat sket makbul kan. Ye tak???...hiksss

**ps:gambar walid n bonda tu dia yg snap. Gambar dia tu bonda yg snap kan...hikss. Baby kecik tu Auni sepupu dia.


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

Latest - "bonda nak dgr baby dlm tummy" terus dia letak tinga dia kat tummy bonda.

Hah! Cmna pulak ni dia tau leh dgr2 ni?

Kalaulah ada rezki, alhamdulillah sgt2.. Nak!

Gieyana said...

hahha..so cute! sm jer cam Nureen..skrg dier da bb toy n siap panggil nama Arrianna lg..aduyaiii!

CathJ said...

kita doa kan supaya MV cepat2 lah berbadan 2...

Psst... tingkat kan lagi aktiviti dalam bilik yer... ^_^

masviona said...

PS,
hehehe...klakar pun ada avin nih kan

*****eh mana gambar walid nih tak terupload lak ingtkan dh upload...huhuhu

Giey,
umaikkkkaiiii nurin lagi advance siap dh ada nama tuh...hiksss

Cathj,
hehe mekasehhhh cathj....:)

jom tingkatkan usaha ahakssss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!