Header

Tuesday, March 15, 2011

Mengenal Bentuk

Heehehhe..
Ni nak share lah kat uols, latest improvement and skills Avin Nurdamia Alhamra kita ni.

Now dia dah cekap membezakan bentuk... Dia dah pandai neza triangle, rectangle, square and circle!

Semua bende sekarang dia nak bgtau bentuk apa..

"Bonda bonda.. Flag tu rectangle.. 1 malaysia!"

"Alid alid.. Yang tu circle.."

Ehhehehhhe.. Alhamdulillah

*gambar tu, masa weols dok tunggu dinner kat restoran, sementara tunggu order bonda ajar avin mewarna ;) xde lah rugi masa menunggu sesaja ;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

nasazfrog... said...

wahhh bagus la bonda ni,, ada masa je ajar anak mewarna, masa itu dpenuhi dgn ilmu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!