Header

Tuesday, March 01, 2011

Now dh pandai Posinggg

Windu ini budak tak uols?

Now bukan saje penat nak melayan mulut dia dengan segala cerita n query tapi gak ngan gaya dia bila nak org nak snap gambar...hahaha

Sebok ok remind kita soh amik gambar itu ini...hiksss. Dari kecik dr xpndai berckp agaknya dok tgk bonda n walid asyik amik gambar je kan so dia anggap mcm rutin dah kot pastu bila org amik gambar sebok nak posing mcm tu mcm ni...hahaha

Dia yg buat sendrik aksi tu then soh kita snap pastu sebok2 "nak tengok nk tengok" hahaha

Uols layan satu ni dulu nnti saya ada masa saya upload lagi n buat n3 lagi k...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!