Header

Sunday, April 10, 2011

Hasil Hair Beading

Tantekkkkk tak uols??

Saya dah bukak rambut avin dah 3 hr mandi xbukak rambut kan...huhu so ini lah hasil dia

Avin damia masa saya tunjuk rambut dia ni punya lah happy dia.Maybe dia rasa cantik kot siap panjat katil nak tengok cermin pastu dok pusing2 atas katil pastu senyum2 sorang tengok cermin...ahaksss

Kelakar siot tengok dia tp lepas mandi dia dh jd normal cam biasa balik la...hehe


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

ZanaNordin said...

wah wah wah avin...
leh jadi model gitewwww

masviona said...

zana,

dia mmg lah klu bab2 makeup nih no satu...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!