Header

Tuesday, April 05, 2011

LIVE: Breakfast sebelum menghitamkan badan ;)

Harini mmg di dedicate sbg hari menghitamkan kulit hahaha

But nasib baik lah cuaca nampak gayanya tak berapa panas arini.. Ala ala mendung gitu.

Lps bekfas ni kang kita venture into water sports plak.. ;)

Anak dara tu pun dah tak sabar nak naik jet ski.. Cdg nak bawak naik parasailing sekali and nak try golek2 dalam bola besar ehehhhe

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

sue-ana said...

santeknya rambut Avin Damia!!!!hehehe

rambut walid Avin yg kena beading xde ke??nk tgk gak.hehehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!