Header

Sunday, April 17, 2011

LIVE: kerja gila di Genting!

Hah!
Dah lama weh x buat keje gila camni!
Now weols tetiba je dah ada kat Genting Highland, tanpa dirancang ekekekekkee

Kisahnye, siang tadi weols sekeluarga pi ke umah kakak kpd viona kita ni kat selayang.

Avin memang sangat rapat dengan anak kakak tu, Aqeem.
So malam tu masa nak balik, weols invite la Aqeem utk balik umah weols sekali.. Tido bermalam kat umah weols la kiranya.
At first Aqeem setuju. Siap pack baju segala macam, then off we go!

Tapi bila sampai dalam kete je, tetiba je muka aqeem berubah.
Alamak sekali dia menangis daaaaa... Ilang kemachoan dia!

Bila kita tanya dia kenapa, dia kata taknak ikut.. Nak balik.

Adduuiihhh pulak dah.

Then kita kata kat dia, ok lah kalau nak balik kita htr dia.
Dan dan tu pulak lah Avin yang menangis

Dia x bg aqeem balik! Dia nak aqeem ikut weols balik!

Serba salah weeehhhh

"Jom Aqeem.. Jom! Kita balik jom!"
Kata avin sambil menangis sakan.

Tapi aqeem takmo pulak.

So solutionnya, kita tanya avin nak stay umah aqeem tak? Dia terus tak menangis and kata nak!

Haaadoiii.. Dgn baju takde, alatan mandi takde, gasaklah. Tapi atleast dia leh pakai baju aqeem ;)

So tinggallah avin kat umah aqeem.

Otw balik umah, weols saling pandang pandang jeling jeling.

Ini peluang terbaik! Esok cuti dan avin takde, tinggal weols laki bini berdua duaan je..

Haaaaa kau!

Terus weols panjat genting spontan.

Dan sekarang weols dh cek in hotel dah pun.. Kuar sat pekene the panas..

Lepas ni balik hotel semula :)

I loiikkkeee

Thanks ye avin sebab bagi chance kat walid and bonda memekarkan bunga di taman yang semakin semerbak mewangi

Ngeeeee

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Gieyana said...

skali skala buat camni mmg best gak kan!..pernah gak buat gila2 camni..sehelai sepinggan..and then g sopping semua keperluan..:)

masviona said...

Gie,

Tulah kan...weols pn terperanjat avin nk tido umah pak the n mak the nye...selalu tu jgn harap laaa so idea giler2 pun terus dtg hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!