Header

Saturday, April 16, 2011

Mini reunion

Sementara tunggu traffic light hijau weols menggediks dulu...hiksss

Anak dara tu kt belakang dah lalok...pesen dia asal masuk kete je lalok...hahaha

Weols rini serba purple...hehe. Tp green always in my heart....ahaksss

Weols heading to shah alam actually ni, sesaje geng2 prebetsabu ada buat reunion sket...mini gathering jelah coz xde apa pun saje jupe2 makan2 borak2 coz dh lama sgt tak jupe2 kan...:)

Hope jalan xjem ler coz weols antara yg terlewat ni org lain ramai yg dh smpai dah....huhu. Td pun depa dh call dh tanya mana weols...huhu


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!