Header

Thursday, June 23, 2011

2nd Field Trip for Avin

Bas hijau ni sekali lagi akan membawa avin damia and her friends sekali lagi untuk trip yg kedua bagi tahun ini.

Kalau 1st trip dulu dia dan kawan2 dibawa oleh cikgu diorg gi melawat2 muzium kali ni plak depa insyaallah akan ke aquaria, klcc n jugak KL Tower.

Avin masih lagi excited mcm trip yang dulu. Semalam siap ckp lg, esok avin ada field trip avin nak naik big bas.....nanti avin nak gelak ngan kawan dalam bas.

Hehe..bonda pun balas. Avin jgn gelak kuat2 tau. Avin kena gelak mcm mana?

Dia pun buat lah cara gelak yg sopan siap tutup2 mulut lagi....hiksss

Hope dia dpt belajar something lah kat sana nanti...:)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

1 Comments Uols:

lily lotus said...

good girl :) jaga diri yer anak dara kecik. ayahbonda jgn risau kay. she'll be fine..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!