Header

Sunday, June 12, 2011

Hari Avin Sedunia

Haha...tajuk xleh blah kan tp tulah semalam adalah hari mengikut kehendak avin damia je...hikss

Memula g layan tutti frutti, sbb dia nak layan aiskrim yogurt ni pastu g kedai pets coz dok ler merenggek nak bela kejap2 cat kejap2 mintak rabbit plak...aduyaiii

Saje je layan dia tp idak ler berniat nak beli skrang pun mandangkan dia pun kejap2 ok kejap2 takut kejap kata nak cat kejap2 tu plak kata nak rabbit plak...huhu

Walid dia xkisah anak dia nak bela tp bonda dia nak kasi time sket lagi kasi avin damia betul2 ready

Ok lepas dh gi kedai pet tu singgah plak ke kedai buku last2. Puas nak mujuk dia dia semua nak piih sndrik kita soh amik yg ini dia nak yg itu ikut selera dia tp alhamdulillah ngan hasil pujukan n menggunakan kuasa ibu last2 dia termakan pujukan jugak hiksss

Lepas tu gi plak kedai perabut nak beli katil dia tp tak beli lagi pun cuma survey yg mana pilihan kalbu je dulu...hehe

Nasib baik ler semua kedai2 ni dekat2 je mcm tutti frutti, kedai pets n kedai buku tu sederet je cuma kedai perabut je kedepan sket...hehe. Sgt2 lah hari utk bonda n walid melayan kereneh avin damia

So balik rumah semalam dia adalah senyum sampai telinga coz semua kehendak dia diikuti walaupun yg dibeli hanyalah book je sematakan tp atleast dia paham sebab kenapa n mengapa dia xleh bela lagi cat or rabbit tu kan...hehe

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

4 Comments Uols:

alamanda said...

hihihi. kiutnye nama avin damia.

alamanda said...

hihihi. kiutnye nama avin damia.

CathJ said...

tajuk... sukanya.. hihihihi

masviona said...

alamanda,

full name dia Avin Nurdamia Alhamra....avin damia tuh nama panggilan manja je...hiksss

CathJ,
hehehe...tajuk sgt lah hover kan...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!