Header

Thursday, June 09, 2011

Red Wok pun Jadilah

Tadi masa otw balik dr ofis tetiba je mood nak makan tony roma's menjadik2 kan. So cecepat suggest kat prebetsabu coz dlm pala ni dok ter imagine kat Alamanda ada tony roma's la kan

Nasib baik double cek dalm kete tadi, xjupe lak loc kt alamanda dlm website official tony roma's ni pastu xjadi lah nak makan sana kan. Tetiba prebetsabu kasi lak idea nak makan kt Red Wok je so apalas gegas lah weols kesini, sehala je pun jalan nk blk umah dr skool avin.

See anak dara ni bz main game kat "playbluk" (playbook la tu lidah keras lg nak sebut...lol) walid dia.

N nampak tak ada storybook pillow kt sblh dia tu...hehe baru dpt tu order from nad www.baby-geniuses.blogspot.com. Sgt2 suka cantik sampaikan bonda dia terasa cam nak letak kat ofis je (hehe...hover bonda dia).

So dia masih dlm fasa xleh berenggang lah tu ngan storybook pillow tu dia xmoh pun buat lapik kepala tau dia lagi suka hug je...cute sgt lah tu kot..hiksss

Oklah menu yg diorder dh complete ats meja nih so bismillah...izinkan weols makan dulu ye uols...hiksss



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!