Header

Saturday, July 09, 2011

Berkebun ke?

Dek kerana sekatan jalan dimana2 seperti yg diwar2kan di media massa maka weols pun mengambil langkah berjaga2 n tdk mau mengambil risiko utk kuar kemana2 lebih2 lagi yg menghala ke arah bdr raya metropolitan sana #hehe KL lah kan

Jadi slps berehat2 kami sekeluarga team masviona.com mengambil peluang yg dh tersedia ni utk mengerjakan rumah kami yg dh agak lama terbiar pepagi td dah sarapan homemade hehe then mulakan misi spring cleaning di dlm rumah dulu menyapu membasuh menvacuum n juga mencuci #owh tak lupa mengecop juga hiksss

Siap ngan anak dara pun menolong sama #tlng sepah je lebih nye

Lepas tu baru lah memulakan misi dibahagian luar rumah pulak. Walid avin damia sebok mencangkul dilaman rumah # nmpk tak pasu bunga semua kering tanpa daunan hijau tu....huhu. Yang itu semua mau dibersihkan

Cadang mau menanam rumput carpet tak pun rumput mutiara...tengok lah dulu camne...:)

Ok lah itu saje....owhhh baru teringat nk mkn apa tghr ni ek???

Dah penat wat spring cleaning so no lunch for today....hehe tak lah no homemade lunch je...klu no lunch for today mau ngamukkkk itu big bos kat luar yg tgh menyangkul tuh...ahakssss

Ok daaaaa uols...see u next n3 ok..xoxo!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Gieyana said...

aww aww..siapakah gerangannya tue..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!