Header

Tuesday, July 19, 2011

Eat Fresh @ Subway

Itu tagline restoran Subway sbnrnya...hehe

Today special tuna classics tp bread pilihan hatiku honey oat xde so layan je wheat bread ok la not bad jugak walaupun honey oat tetap pujaan hati kan

Sesekali lunch layan tekak mat2 salleh ni ala2 western ni kan apa salahnya asyik makan nasi pun dah naik muak gak kan #eh pernah ke muak makan nasi...hehe. Bukan muak cuma jemu je kot...hiksss

So sesekali layan sandwishes n salads ni pun ok gak kan....subway lah pilihan saya...:)

Enjoy ur lunch kawan!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

Weols 1 family mmg sgt addicted dgn Subwah nih...eat fresh! n additional, kenyang giler smpi malam...hehehe..

53270ff0-b27d-11e0-b372-000bcdcb2996 said...

hehe i rasa selama 3 mgu dah kot sejak diperkenalkan kak farida, i makan subway ni tiap2 hari, muka pun dah macam subway dah kot :P

53270ff0-b27d-11e0-b372-000bcdcb2996 said...

hehe i rasa selama 3 mgu dah kot sejak diperkenalkan kak farida, i makan subway ni tiap2 hari, muka pun dah macam subway dah kot :P

masviona said...

mommy mimil,
yes betul tuh...even my hubby pun ckp kenyang....dia tuh dah ler hantu nasik klu xjupe nasik mmg tak sah tp bila makan subway nih dia leh ckp....kenyang jugak makan nih....hiksss

Siti Nurhayati Dollah said...

Sedapnya. Dah lama tak pekena subway :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!