Header

Sunday, August 28, 2011

LIVE: avin nak jadi Princess

Kisahnyeeee

Now weols Team Masviona ada di Midvalley..

Last minit shopping la kekononnya..

Dari awal pagi lagi dah keluar.. Nak elak jem and nak sng dapat paking ahhaha

Kitorang g beli barang utk avin kat Barbie Store.. Dapat lak free session grooming and photoshoot.. Girang betul dia!

Now turn avin untuk di makeup.. Lps tu photoshoot.

Tak sabar nak tgk hasilnya!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

CathJ said...

pretty nya dress dia.. mcm princess... 'like'

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!