Header

Saturday, August 06, 2011

Saya Sudah 4 Tahun ;)

6 Ogos 2007, empat tahun yang lalu merupakan hari kelahiran seorang cerdik and cerdas yang diberi nama Avin Nurdamia Alhamra.

Pagi ni ceria je si anak dara ni bangun tidur, macam dia tau je harini merupakan hari yang istimewa buat diri dia.

Weols memang buntu and tak sempat nak buat preparation pun untuk dia tahun ni, apatah lagi sekarang ni tengah bulan puasa, so idea nak wat celebration terbantutlah. Nak buat siang memang tak boleh la kan? Malam pulak waktu berbuka je la yang boleh, tapi lepas tu kang nak rushing pulak untuk terawih.

So rasanya kita buat acara celebration tertutup je la. Masa buka nanti kita celebrate sikit dikalangan kita n ahli keluarga je.. Nanti monday leh bawak cake n goodie bags to her school n leh potong kek kat sana with her friends and teacher ;)

Jap lagi nanti nak keluar melayan kerenah dia sat, bagi dia chance untuk pilih hadiah yang dia suka.. Then petang nanti khabarnya Viona kita nak masak menu extra special!

HAPPY 4TH BIRTHDAY TO AVIN NURDAMIA ALHAMRA.

Semoga menjadi seorang wanita harapan bangsa, berakhlak mulia, bersopan, menghormati orang, tiada hasad dengki, bijaksana dan pandai menilai, Amiin!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Mrs D said...

Happy birthday Avin.. insyaallah jadi orang yang bijak dan anak yang solehah nanti.. aminnnnnn....

masviona said...

mrs D,
tenkiu dear....insyaallah aminnnnnnn

Cik Wanie Ghani said...

Happy belated birthday to Avin Nurdamia Alhamra,
semoga panjang umur & terus membesar bagai johan,
hihihihihi...

auntie wanie sayang kamoo & rindu kamoo:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!