Header

Saturday, April 07, 2012

Universal Studio Singapore, We are Here!

Semalam dah dtg but akibat drp bad weather... heavy rain so weols postpone je tix Universal studio yg telah dibeli online tu ke hari ini.Nasib baik valid up to 6 months punya package kan.

Semalam weols just round2 kat luar je so hari ni alhamdulillah cuaca ok je dari pagi cuma skrang ni dh nmpk cam mendung je but weols dh puas hati coz dah dpt tawaf semua dah ni

Now benti makan isi perut n kasi tenaga balik serta rehatkan kaki yang dh sakit2 ni.

Penat but happy, tambah happy sbb tgk avin damia punya lah excited n gumbira sekali dia...enjoy je tp weols xleh nak main semua ride/games lah coz bawak anak dara ni kan.

Tapi no hal lah weols dulu dah merasa masa kat Australia dulu, kan weols sempat terjah Movie World n Sea World segala bagai tu so now kasi peluang kat avin jelah dia nak merasa plak.

Weols layan je....happy tgk dia happy :).Nasib baik weols boleh upgrade ke Express nye package xyah sesusah nak queue panjang2 kalau tak mau bernanah kaki kan.

Oklah nanti kita jupe lagi dilain n3 ye...now avin dah tertido kepenatan :).So weols nak sambung jenjalan sat sementara ada masa lagi ni...bubbye!
Camna?

3 Comments Uols:

CathJ said...

Teruja tengok transformer... Dulu tak de lg.. :)

Neeza.Areef said...

lom smpai USS lg wpn dekat je klu nk pg..hehe

masviona said...

CathJ,
tulah transformer kan baru je lagi...xpe leh repeat lain kali kan cathJ

Neeza,
selalunya kalu dekat2 mmg lmbt sket sampainya kan...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!