Header

Tuesday, May 01, 2012

Avin Buatkan Air Nescafe Utk Bonda

Now weols suami isteri saje je spent masa ngan avin damia bebetul.

Ni dia tgh sebok2 nak buatkan air nescafe untuk bonda ni xmoh kasi bonda tolong dia kata biar dia buat sendiri.

Tanya nak letak gula berapa pek n creamer berapa pek...hehe

Nasib baik tak letak ngan pepper sekali dlm air nescafe bonda dia tadi...semua benda nak letak.

Weols tgh lepaking kat McD ni layan ragam dia nak itu lah nak ini la...last2 datang mcD gak...hiksss

Layankan aje semua karenah dia...ngengada dia gediks2 dia...manja2 dia sbbnya esok weols suami isteri terpaksa tinggal dia utk travel trip weols kali ni.

So weols berpisah kejap ngan dia minggu ni :(

Trip kali ni cabaran dia lebih sket so xleh n mmg xsesuai bawak dia coz weols mmg kaw2 nye backpacking ni mmg xleh la bawak dia.

Lagipun baru je bawak dia gi singapura last month kan....hehe so kali ni kasi bonda ngan walid dia plak honeymoon berdua sambil menikmati n merasa n melihat keindahan bumi ciptaan Illahi kat tempat orang.

Insyaallah weols akan sampai ke Cambodia esok...doakan moga semuanya okok saje ye...insyaAllah!

We're gonna be missing u my dear....owh my lovely daughter...Avin Nurdamia Alhamra bonda n walid mesti windu avin ni :(


Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

Emy Tak Kecik said...

MV nak tny setahun bape kali travel??sy sangat jeles sama kamu hehehee

selaamat menawan combadia!

Masviona Nas said...

Emy,
depends....time byk budget banyak kali lah time xde budget sket je...hehe

tq

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!