Header

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12....Last!


Sebab apa saya kata last

Sebabnyablepas ni xkan ada 13.13.13 hehehe

So ramailah yg nak amik  kesempatan di hari date yg sgt cantik ni kan.....ada yg buat majlis kahwin lah ada yg bertunang lah ada yg tunggu date nih sgt2 sbb nk deliver baby lah kan n saya plak xde apa nak share pun just nak update n3 kat mv.com ni jer yg dah lama tak berupdate di dah naik berhabuk bersawang2 dah blog ni kan so saje lah gegedik before jam masuk 12am saya nak gak post n3 baru....hiksss itu je pun


Author's note: bestnya kalau dpt kek sebesar dlm gambar ni kan....haha suka je w/pun diri sendiri bukanlah cake lover sgt pun tp bukanlah xsuka mkn cake cuma agak selective n jugak ikut mood klu kena mood ok satu slice cake xsmpai 10 minit dh licin....hehe

Sent from my HTC One X

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!