Header

Thursday, February 14, 2013

Dulu DUNHILL kini VAPOR

Yelah dulu kalau tak dapat dunhill sehari tuh maunya tak keruan hidup seharian tuh tapi sekarang nih plak kalau tak dapat vapor sehari macam ayam berak kapur je jadinya....lol

Gegara saya post gambar ni kat instagram saya



Satu malam tuh hp weols berdua tak habis2 berbunyi sbb ramai sangat yang dok tanya2 details pasal vaporizer nih...hiksss. Prebetsabu cakap glamour sat dia jd pakar rujuk bab E- cigarette ni dikalangan close member2 weols la.

Sebenarnya prebetsabu dah lama dok merenggek nak beli vapor nih. Tiap kali dia usulkan plan nak beli nih saya soh dia kaji dulu...kaji dulu...buat research habis2 apa pro dia apa kontra dia semua kan. hehe kaedah untuk saya melambatkan proses pembelian lah tu namanya

Saya memulanya tak berapa nak setuju je yelah pada saya semua benda nih adalah benda yg waste money saje kan. Beli rokok pastu merokok xde faedahnya...bakar dua je semuanya pastu dapat mcm2 penyakit je kan.

Sekarang nih plak beli vapor nih sampai beratus2 ringgit. Dah habis tuh yang murah ada nak yang canggih manggih...yang tank besar lah yang battery tahan lama lah yang ada counter bape kali guna lah semuanya memang lah mahal kan.


Tapi disebabkan katanya hasilnya nanti boleh menyebabkan perokok tegar pun boleh berenti jadi saya layankan ajer.

Dan sebenarnya saya yg hadiahkannay pun...hehe tapi saya kasi cash money kat prebetsabu then mintak di gi beli sendiri n pilih yang mana dia suka n belilah flavor apa yg dia suka janji idoklah mulut berbau busuk asap rokok je bila time nak kissing2 tuh....huhuhu

Just kidding jelah uols....yg sebenarnya saya mengharapkan kesan yang positive seperti yang digambarkan lah....InsyaAllah!


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

along pun dah hisap yg nie je..

Masviona Nas said...

Atty,
itulah kty sekrang ni mmg dh ramai yg dok isap bendalah rokok besi nih kan

CathJ said...

nak beli 1 utk my brother ni... :)

SyuQ said...

hahaha. lps ni kissing2 dah berbau strawberry gitu, ngeh ngeh ngeh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!