Header

Monday, September 15, 2008

Berbuka Day 14 @ Village View

Smlm kan jadual mengemas pack sangat kan.. so kami berbuka diluar ajer. Lagipun after that ada xtvt lagi...utk raya punya pasal....heheh

Kami berbuka kat Village View, Jln Reko Bandar Baru Bangi. Dlm 5-6 km jer dari umah..dekat jer seh. Kuar umah dalam kol 6pm. Ingatkan awal ler lagi tp skali dah smpai sana nasib baik ler ada meja kosong coz ramai sgt org yg dah booking...reverse sesiap.



Sempat bergambar dulu tuh...view restoran nih mmg ler cantik menarik tertarik gitu.

Dedua view kat restoran nih mmg cantik² tau. Pada yg tak tahu, village view nih ada 2 branch kat area bangi nih..satu lagi dekat² ngan area SOHO n Yankies Hut tuh.

kami bertiga diatas jambatan gantung disana....jambatan nih antara yg menjadi tumpuan kat sini...kiranya trademark restoran nih ler


Antara menu kami semlm.

Ada smbal udang petai, ada ayam goreng kunyit (ai like), kerabu mangga, telur bistik n tom yam. Besarnya ler nafsu makan kami semalam..almaklumlah ada org tuh kan kerja kuat so..penat n lapar skali lah tuh.

Rasanya elok benar kalu tokey village view nih amik kami jadi model coz dlm blog nih byk sangat entry review pasal village view nih. If sapa² yg rajin baca blog nih dari entry yg lepas² sure perasan kan...kebetulan jer uols, coz dedulu kami selalu lepak² kat village view tp branch yg lagi satu ler.
Camna?

2 Comments Uols:

lily lotus said...

hehe..betul lah mcm duta dh ni..promote abis ;)

masviona said...

tuh ler...dah ala² duta dah nih...kalu jadi duta kang best...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!