Header

Tuesday, March 24, 2009

Ditelan bumi!!!! Jerlus....!!!

hihihi bukan khalid jamlus ok...
jerlus...

kan aritu aku ada warning kpd saudara mara n kawan2 yg nak mai umah jgn lalu shortcut ikut golf tu kan..
ni ha n3 aritu Tak suke.. tak sukaaa.. lobang2 jalan..

haa.. ni aku nak tambah ke-scary-an laluan tersebut..

baru2 ni... tanah situ semakin lembik..
sehinggakan dia menelan sebuah lori!!!
perrgghhh bahaya weh...

yg lori tu pun 1 hal gak..
bwk muatan byk sgt.. pastu lalu lak kat bhgn yg mmg nyata nampak lembik..
haaa.. hambik ko habis tenggelam lori ko dimakan bumi..
huuhuh..

so utk kekawan n utk diri aku sendiri, hati2 jika lalu kwsn shortcut Kajang Golf Hill yee..


ni la dia mangsa kejadian.. sebuah lori yg tenggelam tayar depan n belakang.. tayar blkg dah tenggelam habis..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

atty's said...

ooiut..tu lori..tu..kalo kete.mau nampak bumbung..je..taknak ar lalu situ..

Ms.Lilies said...

perghhhhh ngeri2

JIVEBUMZ said...

pehh bahaya tu.. kene hati2 tapi benda kalo nak jadi mmg tak boleh kata apa la kan

CuTeMiUt78 said...

perggghhh... habis tenggelam tayar lori tu.. klu keta mau tenggelam semua..

xali alonso said...

pergh, mmg lyn off-road la. huuhhu....

tuberose78 said...

uiiissshhh... takutnyer!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!