Header

Monday, June 29, 2009

Mines - Pavilion - Tesco Kajang

Cerita ceritu hari sabtu tuh bermula pg tuh masa weols tgh bekfes tetiba jer prebetsabu dpt kol pasal sesuatu terus dia terlompat ajak weols semua sesiap ...well!!! weols semua dah siap dia jer yg belom sesiap lagi....hari tuh mak lang damia ada tdo umah weols.

ada mcm org buta tak????ahkak mv ko nih tak suke pkai sunglases nih but ahkak kan sakit mata...have to ler.....ingt speck psr mlm ahkak ada dlm triton skali nan ado yg ado bonita nih jer ajer.....ahkak dont like yg nih but pkai jerlah


Jadinya dlm kol 11am gak ler kuar ke menuju kemines nak hunting something pastu dah fenat lepak² makan² semua barang yg nak dicarik xdapat² gak terus cergas gerak ke pavilion lak.

fenat jln satu hal fenat nk kejor anak dara nih satu hal nasib ler mak lang dia ada....dia dera sungguh²...bibik dia tinggal umah pun xper...hiksss


Before cargas ke pavilion tuh weols isi perut dulu kat kenny rogers roasters, prebetsabu menerai menu promo dia tuh katanya saving rm7 hegget utk menu for 1 person ngan rege rm21++. Ahkak ler gedik soh dia try coz menu tuh ada ceaser salad...owwh ahkak like ceaser salad tp w/pun begitu xleh lawan ceaser salad kat fishy man (the manhanttan fish market tu ler) lah .... lagi maveles kat sana.


weols ber3...damia sebok dok panggil² fish...fish mentang² ler dok betul² tepi tasik tuh

pastu dibantainya chocolate extreme bonda dia...huhuhu


Dah sampai kat pavilion gegas² park kete pastu cecepat tuju ke tempat yg nak dituju tuh ingtkan kejap jer prosesnya sekali banyak lak step² dia kuar dari sana pun dah dekat kol bape dah pastu rushing lak ke tesco kajang. Motifnya untuk membeli barang² dapur n jugak sdikit barang basah utk stock sebulan tp selalunya belom pun sampai hujung bulan dah byk stock yg perlu di tambah baru...huhuhu.

Pastu tgk² jam dah kol 7.30 pm dah.....aiyoyo dah ler mlm sat gi ada tetamu undangan nak dtg umah....so nak masak² dah tak sempat dah kan terus ler kol tokey kedai makan yg mmg dah ngam hooo ngan kitorg order sesiap mee goreng ngan dia kol 8.00pm janji nak gi amik .

Tak lama lepas tuh tgk² jam kol 8.00pm pun weols still dlm perjalanan nak balik umah terus kol tetamu undangan soh diorg melenggahkan masa utk ke umah weosl (keji tak ahkak soh tetamu lenggahkan masa tuh...huhuhu)...sabor jerla kan. Tapi lepas kol takde lah rasa bersalah sgt coz ghopernya diorg pun mmg dijangka akan lewat coz membizi shopping kekdahnya (betul tak kak atty n cik wanie????...hiksss)

Kol 8.30pm amik mee goreng yg diorder n teru sprebetsabu pecut balik umah. Sampai² umah terus gegas lak soh bibik kemas² apa² yg patut weols nak bersiap² mandi n tunaikan apa² yg patut (iyerla kan maghrib dah terlepas dah tuh....huhuhu) pastu alhamdulillah akhirnya tetamu undangan sampai kat umah semuanya sudah teratur...hiksss.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

atty's said...

lawanya gaun damia tuh..

masviona said...

atty:
gaun tuh wan dia yg jahit sendrik kty...wan dia kan tailor banyak gaun yg wan dia jahit kan...hiksss

Dee said...

wah...kehulu kehilir ye...oh..jumpa wanie n kty..jeles dee..huhuhu..

masviona said...

Dee:
itu ler pasal...hikss.Ala sis dee jgn jeles² lah mai ler umah weols...weols pun nak jupe sis dee gak...hiksss

joegrimjow said...

xp pavlion lagi niii
ishhh

Cik Wanie said...

hik hik hik,

tue lah pasal,
apapun mmg best dpt jumpa akk sekeluarga,
mula2 malu2 gak wanie,
tapi bila dah ok,
x der maknanya kan akk:)
hik hik hik hik

CuTeMiUt78 said...

wah..wah.. sempat tu.. mengorder kan.. atenya dah tak sempat.. tak pe la kan.. seronok gitu.. :D

Hezesuze said...

oooooo masak2 x ajak akak ek...uwaaaaa!! sedey ni...hehehe

rmh MV kt ner??? kot2 ngengade nk terjah...lalalala

mummYaeesh said...

wah..dr selatan ke utara ke barat daya timur laut segala yerk..ujung2 order jek mknan utk tetamu..ahaks..aci jek soh tetamu lengahkan masa..woohoo..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!