Header

Wednesday, July 22, 2009

MV.com Melangkah Setapak Lagi

Actually kan n3 sengal from prebetsabu yg mintak² password buat² mcm nak mintak tolong tuh kan ada efek besar gak tuh kat mv.com tuh....hiksss

Coz dari situ ler actually weols leh tau kan yg ghopernya ada gak yg prihatin ngan weols nih, ramai gak yg ambil berat nak tolong weols (tq sahabat² sekalian) yg tak tahan tuh ada yg sebelom nih tak pernah nak tinggal komen pun leh tinggal komen....ahaksss....owhh sian kat syuq yg dah mcm beria nak tolong...ahaksss.

Pastu silent reader pun tak kurang gak yg mmg betul² prihatin. Tak putus² ler email masuk memenuhkan inbox aku n jugak kengkadang inboz prebetsabu hari tuh. yang tak tahannya inbox aku sampai ke hari keesokkannya tuh still ada lagi....ahaksss.

YM tak usah ckp ler tak sempat nak tangkis.....sms hanya org² terdekat jerlah...ahaksss. yang tak tahan tuh bila YM dah tak layan (idle jerlah coz aku xde depan pc kan) siap terjah ngan email lak tuh. wah bagusnya lah uols nih kan...hiksss

Baru jugak ku tau ada antara silent readers nih dah ikuti mv.com nih sejak blog ijau nih di blogspot lagi.......masih hafal url nih......http://masvionanas.blogspot.com ahaksss. Kini mv.com dah hampir 5++ tahun di arena blogging world nih memacam ragam n hal dah yg aku n team mv.com dah tempuh dan lalui tau.

Bermula dulu cukup puas hati ngan n3 hanya ada ikut mood menulis kengkadang time rajin sehari sekali kalu idak sebulan sekali kalau dpt publish n3 sehari sekali tuh pun dah cukup happy dan bangga dah tuh.

Yelah dulu mana ada option utk autopublish lagi kan, mana leh schedule banyak² n3 sesiap untuk hari akan dtg kan....huhuhu. Skrang nih semua dah maju kan.

Dan satu benda yg tak ku sangka bermula dari hobi sekarang dah jadi minat n dah sebati dlm jiwa mmg dah tegar sangat dah nih pastu nak² terasa mcm satu kerjaya lak bila kita menulis kita dibayar.....huhuhu tenkiu nuffnang.

Ermmm...tapi ofkoz jika tanya aku bukan duit yg jadi ukuran lah jika xde cek dari nuffnang 2 bulan or sebulan sekali pun rasanya aku akan tetap berblogging jugak kan but sekarang nih yg aku paling teruja dan terkejut beruk lah jugak adalah kerana huhuhuhu...

Berita happy nih but dah plan nak prebetsabu tak nak war² kan awal² but kata omputih tuh..... save the best for last but aku nih gatal lah gak nak share berita gumbirrrraaaa nih kan...heheheh....aku kasi hint jelah kan

Aku bersyukur sangat kerana tak sangka dan tak duga sanggggattttt coz ada company yg percaya ngan masviona.com dan dengan berbesar hatinya sudi nak menaja sesuatu untuk besday anak dara weols next month insyaallah.....apakah itu mcm aku katakan tadi save the best for last rite???.

Wah sapa yg tak bangga kan mv.com dah menapak maju selangkah kehadapan bila ada org yg sanggup sponsorkan sesuatu atas nama mv.com n bukan atas nama aku or prebetsabu. Wah bangga sesaat yerlah first time nih....alhamdulillah. Semoga mv.com lebih pantas mengorak langkah kehadapan selepas nih....ameeen insyaallah.

So jumaat lepas weols dah pun bertentang enam mata (mv, ps n ??????? (the owner lah)) dah pun discuss apa² yg patut dan insyaallah semuanya akan berjalan lancar. Apa yg aku leh katakan thanks for Mr. Hew & Wife, dan juga semua staff xxxxxx...ooops belom masanya utk aku announce kan kat sini....ahaksss

Uols mau tau....tungggguuuuuuuuuuuuuu ajer deh....hikssss

Total setakat ni, masviona.com dah dapat 3 jenis sponsor.. !!

Alhamdulillah.. tak sangka ada jugak pengaruh mv.com ni kan..

Owhhh prebetsabu ada teaser lah so layan jerlah teaser nih dulu ye..ahaksss.


Buat yg dah tau silalah tutup mulut² uols ok...ahaksss....tq....mmmmmuuuuaahhhh.


*Mungkin masih ramai yang tak tau lagi, but weolls akan organise 1 party khas buat celebration birthday damia... korang sume akan di invite kelak ok.. now izinkan weolls prepare bebetul dulu...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

16 Comments Uols:

neezareef said...

msti gempaq besday family ijao nih

Alamfanacinta said...

Wahhh...congrats yer MV.com..:)

atty's said...

congrats..mv.com

masviona said...

neezareef:
idak ler gempaq mana pun biasa² aje deh...hiksss

alamfanacinta:
tenkiu...:). alhamdulillah

atty:
tenkiu kty...:)doakan yg terbaik utk mv.com...hiksss

~zuraiwan~ said...

owhhh ada bday party damia ye...bestnya kalu bleh join sama...

~uols dpt sponspor lagik...ok la tuh..

masviona said...

zuraiwan:
yup...insyaallah jika xde aral melintang 9/8 nih details dia akan diberitahu kelak.....datang lah...hiksss

~alhamdulillah.....syukur~

MaMaQaYPo FaMiLy said...

congratulation MV.com...

Hope terus sukses..

masviona said...

mamaqaypo:
hiksss....tenkiu mamaqaypo

insyaallah...doakan lah ye...ahaksss

Sis-Lin said...

hehehe jgn lupa kt sis yek...
kena mntk password gak ke?hahahahah

masviona said...

sis lin:
hikss....insyaallah sis tak lupa...:)
ahaksss....mintak pswd....ahakssss...hehehe
jgn tak dtg lak sis...hikss

Dee said...

rezeki tu mv...tahniah ye..

masviona said...

dee:
tulah rezeki dtg bergolek...hiksss....syukur alhamdulillah

MentaRi MaLaM said...

waaaa...
seronoknya...
sjk kena ngn ps aritu..
br la sy brani mengomen..
hahahha..
murah rezeki damia..
semoga mv.com melangkah lg di masa depan..

masviona said...

mentari malam:
haaa nih salah sorang silent readers mv.com yg amat ler penyegan nak komen...hiksss

syabas dah berani dah skrang nih kan...:)

tq....amin....mekaseh

tuberose78 said...

hehehe.. mcm tau jer apa yg korank dapat sponser tuu... kalu tak jempot pon, akak mmg nk dtg jugak ngan muker tak malunyer... wakakaka... goodies musti ada tau!!

mama tisya said...

wah sure meriah party busday avin nanti...murah rezeki ada org nk sponsor tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!