Header

Thursday, July 23, 2009

Perkenalkan : Keluarga Mv.com

Aku as CTO Mv.com ni sebenarnya dah buntu dengan Blogroll yang Blogspot sediakan ni..

Entah kenapa, status untuk Masviona.com dia lambat update..
padahal setaip hari, banyak je entry-entry terbaru dari kami di Mv.com ni..

So sebagai langkah untuk mengatasi masalah blogroll lambat update, aku perkenalkan pulak Mailing List untuk Masviona.com

Terima kasih pada CEO mv.com, masviona sebab telah mengeluarkan idea untuk merapatkan lagi hubungan antara Team mv.com dgn readers semua..
Antara langkah awal untuk mendekatkan lagi diri sesama kita ialah dengan memperkenalkan Mailing List dan juga "Keluarga Mv.com" !!

Apa itu mailing list?
Mailing list untuk Masviona.com ni bertujuan untuk korang reader setia Mv.com mendaftarkan email anda untuk mendapat update melalui email anda terhadap setiap entry terbaru di Mv.com !!

kiranya if korang daftar, setiap entry terbaru from Mv.com korang akan dapat email menyatakan entry terbaru tu..

So korang yang mendaftar takkan terlepas la celoteh dan info2 from us !!

Bukan itu sahaja,
mailing List Mv.com ni jugak merupakan platform untuk korang supaya menjadi "Keluarga Mv.com"..
apa istimewa jadi "Keluarga Mv.com"?

haaaa...
Sebagai Keluarga Mv.com, korang bukan sahaja akan mendapat realtime update entry Mv.com,
bahkan Mv.com akan broadcast segala pesanan & maklumat terkini MV & PS melalui mailing list ni... mana tau kot2 kitorang nak adakan gather2 ke.. huhahuha ngn korang ke... dan jugak mana tau kot2 lepas ni ada lagi entry2 protected yang perlukan password, so korang as Keluarga Mv.com akan dapat secara automatik password tu semua !! Dan banyak la lagi keistimewaan jadi Keluarga mv.com !!

Camna nak daftar?
Senang je..

Kat sidebar sebelah ada form ringkas untuk daftarkan email anda..

Ok la ok la..
aku letak gak kat sini haa.. bg menyenangkan korang..
so apa lagi.. jom join mailing list masviona.com dan menjadi Keluarga Mv.com !!

Masviona.com sentiasa dekat di hati !!!!









Email:



*Pendaftaran adalah FREE ye... takde kene duit tau!!
**Mv.com sentiasa menuju ke arah menjadi Trend Setter, bukan Trend Follower.... huhuhu!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Hezesuze said...

wah! satu idea yg bernas uools...ok2 akak letak dulu email akak ek...

joegrimjow said...

okess
da satel daaa
hehee
jadi keluargo la kito ek>?

atty's said...

kelakar ngn komen joe..kito dah keluargo lor nie eh..berbesan eh kito nie..ekekekkek

tuberose78 said...

dah daftar jugak dahhh..heee..

CuTeMiUt78 said...

okies.. dah daftar dah.. jd keluarga la kita.. hik..hik..hik

masviona said...

hezesuze:
hehehe....letak kak jgn tak letak plak....:)

joegrimjow:
tq...tulah dah jadi kelurgo dah kito nih...:)

atty:
wah berbesan lagi tuh...hiksss.tq kty

tuberose:
tq kak dia....kita mmg dah keluarga dah pun

cutemiut:
tq kak rina....tambah erat ler kita pasni dah jadi keluarga kan...hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!