Header

Saturday, August 15, 2009

Introducing - Family Indoor Bouncer


Masa Princess Party aritu, ramai yang bertanya pasal Bounce Castle tu...
ala.. castle belon yg budak2 main loncat2 tu la..
mmg menarik perhatian kan?
dengan warna yg vibrant...
dan tak dinafikan, dgn kehadiran bouncer mcm tu pada memana party, secara tak langsung ianya menambahkan kemeriahan pada party tersebut !!
ok khas untuk u guys reader mv.com yg setia,
mana lah tau if korang nak wat beday party gak ke..

leh la try riki2 bouncer camtu kan..

bounce castle yg kitorang dapat aritu adalah di sponsor oleh Balloon Buzz Party Centre.

Kompeni ni mmg specialize kat barang2 keperluan untuk party...
dari belon-belon yang pelbagai rupa, warna dan size, decoration utk party sehinggalah kepada clown n costumes! pendek kata, MACAM-MACAM ADA..

berkenaan dgn family indoor bouncer tu, apa keistimewaan bendelah tu ?

- Pasti akan lbih memeriahkan majlis dengan senyum tawa riang gembira dari kanak-kanak !


- cukup kecil dan muat untuk dipasangkan di kawasan indoor, di dalam bilik, ruang tamu ataupun di garaj (tetapi cukup besar untuk keriangan !!)


- tak kira hujan atau panas, bebudak tetap boleh main (kalau salji pun takdak hal!)

- if korang wat party time malam? no hal... leh je bebudak main.. pasang lampu sikit, then LOMPAT!!!!!!


- amat sesuai untuk umur 4 - 8 tahun (lebih kecil dari itu, perlu pengawasan dari ibubapa. Lebih besar, tak muat kot nanti hahaha!!)


- bersaiz hanya 10kaki x 10kaki (kan dah cakap saiz cukup kecil untuk ruang sempit, but cukup besar utk keriangan)

- ketinggian hanya 9kaki (muat utk dipasang di dalam umah.. majority siling umah ialah 10kaki)


- sangat sesuai untuk party-party kecik (tapi aritu princess party, ada 200+ guest pon ok jerrrrr)


- lebih penjimatan if korang sewa bouncer tu dalam tempoh yg lama ataupun korang sewa 2-3 unit sekaligus.

masa party damia aritu kitoang amik model Kalifa Bounce..
ala-ala istana sikit kan...
sebenarnya total Balloon Buzz ada 3 jenis bouncers:-
1- Kalifa Bounce
- Bersaiz 10ft x 10ft

- Bole memuatkan sehingga 4 orang kanak-kanak dalam satu masa (4-6tahun)
- Ketinggian 9kaki
2-Slide & Bounce
- Bersaiz 10ft x 10ft

- Bole memuatkan sehingga 4 orang kanak-kanak dalam satu masa (4-6tahun)
- Ketinggian 6kaki

3-Ring Bounce
- Bersaiz 10ft x 10ft

- Bole memuatkan sehingga 4 orang kanak-kanak dalam satu masa (4-6tahun)

- Ketinggian 5.5kaki

haa... tgk tu.. teruja tak...
so if korang ada plan nak wat party lepas ni, leh try guna bouncer camni lak..
tambahkan lagi kemeriahan!!


camna nak contact Balloon Buzz ni?
sonang yooo.. ni alamat HQ dorang:

Balloon Bouquets Sdn Bhd
No A301, Petaling Jaya Industrial Park,
Jalan Kemajuan, Sect 13,
46200, Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Tel : 03 7958 7710 / 7720
Fax : 03 7958 7730
Email : sales@balloonbouquets.com.my
Website : http://www.balloonbuzz.com

dorang ada cawangan 6 cawangan.. leh lawat if nak carik belon2 ke, barang decoration party ke... banyak ooo dorang ada..
   
Balloon Buzz Party Centre PJ
No 18, Jalan 14/20,
Sect 14, 46200 Petaling Jaya,
Selangor.

Tel : 03 7958 2237
Fax : 03 7958 3928

Operation Hour :-
Mon - Sat : 10am - 7pm
Sunday : Closed
Public Holiday (selected) - Closed


   
Balloon Buzz Party Centre Bangsar
No 54, Jalan Telawi,
Bangsar Baru, 59100, Kuala Lumpur,
Wilayah Persekutuan.

Tel : 03 2282 1987
Fax : 03 2282 1097

Operation Hour :-
Mon - Sat : 11am - 8pm
Sunday : 10am - 7pm
Public Holiday (selected) - Closed



   
Balloon Buzz Party Centre Ampang
No 4A, Lower Ground Floor,
GREAT EASTERN MALL,
No. 303, Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur,
Wilayah Persekutuan.

Tel : 03 4251 3007
Fax : 03 4252 3007

Operation Hour :-
Mon - Sun : 11am - 9pm
Public Holiday (selected) - Closed

* 2 days for Hari Raya Aidilfitri


   
Balloon Buzz Party Centre Taipan USJ
No 3, Ground Floor,
Jalan USJ 10/1E,47620,
UEP Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Tel : 03 5635 5587
Fax : 03 5635 6587

Operation Hour :-
Mon - Fri : 11.30am - 8.30pm
Sat & Sun : 10am - 7pm
Public Holiday (selected) - Closed

.



 
Balloon Buzz Party Centre Shah Alam
No 24, Ground Floor,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah
Jalan 9D, Seksyen 9,
40100, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.


Tel : 03 5513 0027
Operation Hour :-
Tues - Sun : 11am - 8pm
Mon (every week) & Public Holiday (selected) - Closed


   

Balloon Buzz Party Centre Kota Damansara
22-1, Ground Floor,
Jalan PJU 5/9,
Dataran Sunway,Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan


Tel : 03 6140 8687

Fax : 03 6140 9687
Operation Hour :-
Tues - Sun : 11am - 8pm
Sunday : 9.30am - 7pm
Mon (every week) & Public Holiday (selected) - Closed



wokey..
selamat melompat!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Kaseh said...

kalaulah auntie kaseh leh men lompat2 dalam tuh...alangkah bahagianyaa...ermm....:P

CuTeMiUt78 said...

eemmm... agak2 klu mirul yg melompat kat dlm tu.. camne agaknya ya.. :D

Dee said...

si mimi aritu melompat sakan dlm bounce castle tu smpi xde sekeping pun gambar dia..mkn pun x..minum je..hahaha..mmg dia sonok ar kt party mv arituh..

kojah said...

sy nak join main nie buleh kak?hiks

tuberose78 said...

ha'ah la.. mmg best..! aisyah tukang rasmi bouncer castle tu.. hehehe...

Anonymous said...

I am doing research for my college paper, thanks for your excellent points, now I am acting on a sudden impulse.

- Kris

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!