Header

Wednesday, August 19, 2009

Introducing - Jelly Cake!!

eh eh.. uolls
boring tak asyik2 if ada jamuan or party, bende yang wajib is cake..
dan selalunya cake tu jenis yg mcm sponge cake tu kan...
tak pun, butter cake...

apa kata kita tukar selera lak sesekali...

kita try guna jelly cake lak..
apa bende plak tu ek jelly cake?
cake yg diperbuat dari jelly....
iye la uolls jelly... agar2..
sedap, manis, lemak berkrim gituuuuuuuu..


siapa yang ada attend masa birthday party avin damia tu sure ada perasan...
ada small bites made from jelly cake...
kitorang dapat 100 pcs sponsor from Jelly Cake House !!



Sedap tak?
hihihi.. weolls sendiri pun tak sempat nak rasa aritu.. macam pisang panas laku berdesup tuntas dan pantas sekejapan je dah habis 100 pcs tu..
maybe sbb rupa dia yg comel2 n kaler dia yg vibrant tu menarik perhatian org kot...
mmg sangat sesuai utk majlis2 and meeting kan?


selain dari small bites, actually jelly cake ni bole didapati dalam pelbagai bentuk yg lain..
mcm2 corak n design... design bear bole, design tshirt bole..ish..memacam lah..

Jelly Cake House ni jugak sedia mengambil tempahan untuk Birthday Cake Jelly..
dan jugak jelly cup cakes!!!
haa. uolls.. jelly pun leh wat cupcakes!!! khelassssssssssssssss...


apa yg lebih menarik ngn Jelly Cake House ni, dorang akan deliver jelly cake ni utk uolls !!!
if korang nak amik dekat Midvalley - The Gardens Hotel, Jaya Jusco - Cheras Selatan, Leisure Mall - Tai Thong Restaurant, Giant - Taman Connaught ataupun kat Parkson - OUG, delivery adalah FREE !!!!
but if tempat lain, ada sedikit yuran dikenakan.. minimum sangat pun.... !! senang uolls takyah sesusah nak carik parking bagai kan??

so if ada sesapa yg berminat nak try jelly cake pulak utk birthday party, jamuan or meeting, leh la try from Jelly Cake House ni... !!
sure majlis korang ada kelainan!!

senang je nak contact dorang ni.. ni ha alamat:

JellyCakeHouse.com

Cheras
Kuala Lumpur

Tel : +603 9105 7479
+6016 481 8101

korang leh tengok sendiri kat laman web dorang di http://jellycakehouse.com/

selamat berjelly jelly jelllyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

14 Comments Uols:

neezareef said...

mmg cute sgt mane x cpt abis

vagg. said...

tetibe terliur.
cemana nk makan huuhuh aku jauh.
xkan nk soh courier lak ek.. mesti xtahan kan.

:(

atty's said...

ARITU ADE DPT YANG BENTUK TURTLE..HUHUHUH..TAK SAMPAI ATI NAK MAKAN.NYA .

Miss Moon said...

wah bagus niih ...
sesuatu yg lain ...thanks for sharing

tuberose78 said...

mmg sedap la jelly cake tuuu... kiut sangatttt.. iii liikeeee... akak rasa akak la antara org yang rembat banyak dulu... hahaha.. jgn jeles..!!

tuberose78 said...

akak dah tgk dah website jelly cake house tu.. sumer chantek2 gitu.. geraammmmmmm jer...

El-Zaffril said...

Masa birthday damia tu selambe badak je makan 5 ketul jelly tu... sodap bangat

Mya said...

wah.. semua pun comel2..

rizz said...

sweetnya!

Kaseh said...

mmg sedap..tak sangka ada barbie version jelly gak.. bukan takat el je rembat 5 biji.. kitaorg pun rembat gak..

mummYaeesh said...

jgn kata jelly cakes, gift yg uols bg pun weols tak sempat nak bwk blk..sempat tgk jek, brooch kucing..comey sgt!yaeesh nye goodie bag pun ntah kemana sbbnye sibuk amik gambar..bila g blk kat meja tu, tinggal bag jek..yg lain ilekkk!uwarggghhh!

rasp said...

mmg sedap jelly cake nie...
aritu amik yg bentuk flower...
sapphire leh tanya...
"eat fower???" hehehe dia pelik gitu

CuTeMiUt78 said...

eemmmm cute sgt n colourful.. memang patut la cam pisang panas gitu

Cath J said...

Interesting... will try nxt time.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!