Header

Wednesday, August 05, 2009

Jom Pilih²....hiksss

Ermmmm....tetiba jer cam xde idea jer nak wat n3 nih....uols layan picca jerlah erkkk.....hiksss

Aku nak gi pujuk prebetsabu sat dia majuk lak ngan aku...huhuhu....biasalah tuh dok jauh² nak majuk² lak....sensitip lebih lak dia....biasa ler aku PMS sekali sebulan jer but yg herannya dia lak yg selalu kena senggugut.....ahakssss

memula sessi untuk damia melayan bonda pilih² sandal bonda dulu...uhuksss

Avin damia sampai dah boring tunggu lama sgt.....bukan bonda yg pilih lama sgt but nunggu walid gi kuarkan cash utk bayar sandal bonda....huhuhu

Bonda n Walid kan dah displin dah xnak swipe kad lagi.....hiksss. Dah lama dah bonda n walid praktikkan benda nih tau dah hampir 2 tahun kot...hiksss


Avin damia muka happy tgh pilih kasut sempat lagi wat simbol peace tuh....wakakaka

bukak dulu shoe lama coz nak try shoe baru kan.....hiksss

yg itu xleh lah syg yg tuh besar sgt.......tapi avin damia nak gak test pkai shoe tuh....uhuksss...layan jerlah

ok kita test yg lain lak ok...:)

Ya Allah...shame² nye anak bonda nih....huhuhu

Ok dah jupe yg berkenan dihati jom bonda bayarkan......lalalala

dua beranak muka happy sbb dpt kasut shoe baru...ahaksss

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

joegrimjow said...

baru nak beli adiah kasut
kene tuka la ni
hehe

-ayat cover-

watie said...

salam..

wah anak n mak berkasut baru yer.. pssttt samalaaa asben saya pun over senggugut kikiki

JIVEBUMZ said...

bulan nie tak sempat soping kasut lagik..waaa bestnye

masviona said...

joegrimjow:
uhuksss...xper shoe kalau ada 2 pun ok jer kan uncle joe kan...ahaksss

avin damia cuba membodek uncle joe nye..ahaksss

ala dtg bwk badan pun tak kisah lah

watie:
lagi haru kan kalu golongan suami yg senggugut kan...ahaksss

jivebumz:
tak per bulan depan ada masa lagi kalu utk pkai masa raya nnti...hiksss

kojah said...

kasut utk party ke kak?sonoknya avin damia...

Dee said...

new show for ur party eh damia..mesti cun!!

mummysyafie said...

mesti best party avin ni...siap beli kasut baru mama nya

Dj Epoi said...

Kasut but Dj takder ker wiehhhhhhhh?
heheheh.....

Gua hutang credit card 3 tahun dulu ponk tak abis bayaw lagi....kui....kui....kui

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.hik.. muka2 ceria dpt beli kasut baru :D

tuberose78 said...

waaaa.. ni kira shopping hadiah pre-besday la ni...

Cath J said...

Bestnyer dapat shopping2 yerrr... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!