Header

Wednesday, August 12, 2009

List of Sponsor for Princess Party n Masviona.com

table top yg ada list penaja but sowi sgt pada penaja yg xde dlm list nih sbb yg nih dh print awal lagi...huhuhu sowi ye!!!!



Alhamdulillah akhirnya majlis sambutan hari lahir ke-2 anak weols yg bertemakan princess party ngan kaler pink + hijau kali nih berjalan ngan lancar segala.

Syukur yg tak terhingga kepada Allah swt kepada keberkatannya untuk weols meneruskan majlis tersebut berjalan ngan lancar tanpa sebarang gangguan yg tak diingini.

Dikesempatan nih weols nak ucapkan ribuan yg tak terhingga bukan saja pada para tetamu yg hadir tetapi juga buat semua para org kuat dibelakang tabir iaitu para memanda menteri n jugak dayang² dan juga tak ketinggalan buat semua famili w/pun ada yg tak dpt menghadirkan diri tetapi telah menyokong dari belakang. Tq sgt

biasalah dayang sempat ler bergambar bagaikan tp para hulubalang n memanda menteri diorg tak layan sgt gamabar² nih kan



Dan juga kepada para² penaja sama ada penaja drp geng kengkawan mahupun dari syarikat yg weols pun tak pernah kenal before this but sanggup menaja majlis besday party anak kami sekalung penghargaan yg tak terhingga weol ucapkan.

So untuk tak menghampakan uols semua manalah tau kot² ada lak lepas² nih diantara readers mv.com nih yg teringin nak wat sambutan apa² or majlis apa² ke kan dan teringin plak nak dapatkan khidmat diorg maka kat sini aku buat dulu review sket² dulu pasal penaja² yg terlibat ok.

Try ler cuba servis diorg mmg tip top n terbaekkkkkkk lah kata orang tuh. Tak caya cuba ler aku berani cakap coz aku dah pernah cuba n hope kerjasama nih akan berulang lagi lepas² nih insyaallah.


Main Sponsor



Bounce Castle from Ballon Buzz sila layari http://www.balloonbuzz.com/ untuk maklumat lanjut kedai diorg kat seksyen 14, Petaling Jaya n wholesale diorang lak kat PJ gak.

bukan main sonok lagi kanak² ribena hari tuh layan main lompat² dlm castle nih nak² ada bubble lak kat situ...hiksss





Small Bite Jelly Cake form Jelly Cake House sila layari http://www.jellycakehouse.com/ yg telah sudi sponsor 100 pcs jelly cake yg sungguh calourfull n yg paling penting mmg sedap sgt even masa hari kejadian weols tak sempat nak merasa but weols mmg jamin kesedapannya.

ramai giler yg kata small bite jelly cake nih sedap giler.......tetamu yg dtg lambat pun cake nih dah hbs coz limited 100pcs only marr...tenkiu to Mr Ben.


Make up princess n juga queen masviona yg vogue the vass cun melecun tuh (uhukssss matilah aku kena kutuk puji dirik sendirik kan....idak aku puji make up tuh yg cantik ok) telah ditaja sepenuhnya oleh SNS Anggun sila layari http://busanapenagntin.blogspot.com/ or uols jugak boleh contact² terus ownernya di http://cintawanie.blogspot.com




Khidmat Photographer yang fully sponsored by Mr Hazizul dari Syazul Enterprise sila layari http://syazul.fotopages.com/

Confirm picca semuanya cun dan cantik² nih hasil sentuhan dan petikakan jari MrHazizul ditambah lak kombinasi hasil editing form my hubby terchenta sapa lagi kalu bukan prebetsabu kan so kita tunggu saya dongggg!!!!!!....owhh tak sabrnya

Dan tak lupa juga weols juga telah mendapat service photog yg juga ditaja khas oleh kawan lama kepada prebetsabu sendrik iaitu Mr Ijan so kita tunggu jer lah hasilnya nanti maca mana kan (weols lak yg berdebar² nih...uhuksss)



Other Sponsor:


Dj n Sound System ditaja oleh Zipul Audio Karaoke System yg dikelolakan oleh DJ yg walaweeiii dan kawan²nya, sudah semestinya lah DJ Epoi kan sila layari http://epoi8787.blogspot.com/







Melethopp beb majlis tuh dikecohkan n dihavoc kan oleh dj epoi n jugak teamnya


So totall weols ada 5 main sponsor n 1 separa sponsor utk majlis princess party hari ahad lepas.

Terima Kasih yg tak terhingga buat semua sponsor² weols yg sanggup menaja majlis nih sungguh ler weols tak sangka yg amat yg weols nih layak mendapat sponsor drp weols semua.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Jard The Great said...

waaa.. vogue ar majlis ari jadi anak korang.. ehehe..

salam singgah dari ku.. ;p

masviona said...

Jard The Great:
allamdulillah rezeki...:)

Cik Wanie said...

mcm kenal je SNS ANGGUN tue,
hik hik hik hik.....

ala,
x der hal lah,
kita kan dah seperti ahli keluarga,
kan kan kan...

~muah~

atty's said...

majlis mmg meriah..tq sudi jemput..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm best kan siap ada yg sponsor lagi.. meriah sakan

rasp said...

clap clap clap...
great job...
great celebration...
leh buat lagik *ahaks*

tuberose78 said...

memang rezeki damia.. :)
jelly cake tu mmg best la!!
bouncing astle tu pon best gak.. dj pon best.. sumer pon best lah!!!

Dee said...

itu bounce castle mmg jadi kesukaan mimi...smpi sekeping gambar dia pun i x snap kt majlis tu..

jelly cake tu sedap!! dj epoi..sempoi!!

dayang2..erk...mantop!!

mv 1 family...the best!!

blogger2 yg hadir...mesraaaa!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!