Header

Tuesday, August 11, 2009

Princess Party: The Beginning

Bagi tidak menghampakan permintaan yang sangat bertubi2 dari rakan2 dan "Keluarga Mv.com"
maka jom kita sama2 mulakan pengembaraan ke alam sambutan hari ulangtahun ke 2 princess Avin Nurdamia Alhamra...

Kita mulakan dgn persiapan² dulu..
lgpun sementara tunggu gambar2 sume siap, kita mulakan bicara dgn persiapan untuk party tu..



ni masa kitorang dah amik banner n bunting yg dah siap...
thanks pada encik li_xmen sbb bagi kami harga istimewa utk print banner n bunting tu..
avin damia excited gilak..
lepas kitorang bentang je banner tu terus mulut kumat kamt "waaaaaauu.. tantek nyeee"



haaa...
ni pulak ialah door gift buat tetamu dewasa...
kerongsang ni la yg viona ada cerita kat n3 lepas2 yg damia dah pandai tolong n paham apa yg kita mintak... hihihi...
borong kerongsang.. syiookkk !!!







pagi sabtu tu pulak, kitorang gi terjah ke pejabat urusan Balloon Buzz Party Supply...
kan dorang sponsor party kitorang ni...
dorang sponsor sebuah "Istana"...
perrghhh...
Istana Bouncer... untuk bebudak menghappy kan diri memasing...
kitorang ke sana untk sesi taklimat bagaimana nak handle bouncer tu..
banyak yg kitoang pelajari selok belok n pantang larang nak guna bouncer tu..
thanks kepada Director Balloon Buzz, Mr Hew sbb sudi bg penerangan yang sgt terperinci kat kitorang !!
dan castle bouncer tu sgt2 happening masa majlis tu..!!!


hari ahad tu plak, awal pagi lagi kitorang semua dah bangun...
beserta dgn jemaah Memanda Menteri dan Dayang-dayang Istana
bersiap sedia untuk segala persiapan menghias Istana...
tuu dia...

guest book buatan sendirik sajorrkkk...
bangga betul viona...
excited je kan muka dia.. hihihiih.. muaahhhhxxx sikit kat dia...





sebelum berangkat ke istana... makan pagi duluuuuuuuuuuuuuu...
kalau dah ramai2 ni kan, mmg havoc la...
sib baik tak tersembur makanan !!!

lps makan, sume urusetia Istana bergerak ke Dewan !!

Tuuu dia..
Nenenda & Atok Si Puteri Damia...
tgh mendecorate meja2...

team wallaweiiii Dj Epoi..
siap wat rehearsal n testing2 dulu...
caya la kat korang..


adik aku.. si nakeisha...
merangka Dayang penjaga pintu gua.. hahaha..

dia jaga guest book masa registration n jugak photog...



yang kanan sekali ialah Mama kepada cik Wanie... merangkap Ketua Dayang... !!

dayang2 dan Memanda menteri baru lepas tiup belon2...
semua skali ada lebih kurang 200 bijik belon utk ditiup !!
tapi nasib baik ada pump.. kalau tak sure memasing semmua tak kentut selama setahun sbb angin dalam badan dah kering.. hahah

patutnya ada banyak lagi gambar2 Para Dayang & Memanda Menteri...
tapi tu la.. kitorang sgt sebok so tak dpt nak snap2 picca..
nnti aku gi curik gambar2 tu from blog dayang2 n pak menteri ek..

antara Memanda menteri & Dayang yang gigih menjayakan persiapan n kelancaran majlis ni:

cik wanie & mama , mummysya, kak ty, nurul, mr hazizul, uncle dol (jauh mai ni.. from kemaman !!) , li_xmen (mamat ni takmau ada blog keee)

korang try la terjah blog dorang mana tau if dorang pun dah update pasal preparation ni... dorang ada snap byk gambar !!!

akhirnya siap gak segala preparation...
tinggal tunggu para tetamu sampai..


alhamdulillah..
penuh dewan...

aksi2 n cerita semasa majlis berlangsung,

tunggguuuuuuuuuuuu viona akan olah !!!

*ada gambar2 adalah ehsan daripada blog Dj Epoi !! wallaweiiii

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

rasp said...

party yg sempoi and superb!

kudos to all...

[-suziey-] said...

MMG SONOT PARTY NI..THANKS FOR INVITING..N SORRY SBB DTG DH NK ABIS MAJLIS..GUESTBOOK PN XSIGN..HUHU..KNOW WHAT..GOODIES PN BOLE TERCICIR..SBB MY HUBBY XPASAN GOODIES XAMIK ATS MEJA..XDE REJEKI...

masviona said...

rasp:
tq sis n sis juga adlh bestttttt....tp xsempat nak beramah mesra sgt lah...huhuhu...lenkali dia nak soh jupe lagi tuh

suziey:
tq suziey...tulah uols tak sempat sign guestbook eh...huhuhu
goodies bag pun xamik gak...huhuhu...nih petanda dia nak soh kita jupe lagi nih nak soh weols pas goodies bag lak...ahaksss..sian lah kat aqeel kan

rizz said...

walah meriahh kakk

CuTeMiUt78 said...

wah... sakan rakyat jelata membanjiri ruang istana..

joegrimjow said...

wugiii ooohhh xpergi ooohhh
tersekat di kampung

tuberose78 said...

best.. best.. semua rakyat jelata telah bergumbira.....

lily lotus said...

dear! i tak dapat pun kerongsang itu..hohoho..tu lah dtg lmbt lagikan..hiksss

JIVEBUMZ said...

takde rezeki saya la nak g bufday party damia..hukhukhuk

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!