Header

Saturday, September 26, 2009

Apakah Barangnye ye???

Pagi tadi lepas je balik dari beraya kat umah jiran.....ahaksss

Alaa uols beraya umah jiran selang berapa buah umah je dari umah weols nih haa

Sampai umah td bibik bitau ada surat dr Poslaju nih haaa

Tgk2 consignee name Masviona...huhuhu agak2 uols apalah barang yg bakal ahkak trima eh n dari sapa lah plak pengirimnya nye

Kita tunggu saje lah coz senin depan baru leh tuntut. Ahkak pun xtau apa barangnya n sapa pengirimnya jugak

Oklah ahkak nak sesiap barang lagi nih jap lagi nak sambung gi beraya lagi nih.

Tunggu bibik sesiap dulu nak bawak dia beraya sama coz nak gi umah aunty n sedara mara lain lagi skali ngan mama n abah lak

Oklah bye dulu ye uols. Uols gi beraya tak?

Raya setahun sekali je tau jgn nak tunggu org wat open house baru nak berjalan ziarah sedara mara tau dah raya kan datang ajer lah bila lagi kan??

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

joegrimjow said...

isnin ni balik uk da
bile mau jumpe?

kojah said...

betol2 kak...klu ada transport, zasss tros sy g umah akak...hiks

CuTeMiUt78 said...

walllaa.... cam tau je dari sapa tu.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!