Header

Tuesday, September 01, 2009

Berbuka di Bandar Tua

mula ngan picca weols 3 beranak nih.....bibik yg snap pkai berry aku nih


Jom kita mulakan stori mori ngan kisah berbuka hari Jumaat lepas lah ye...hiksss.

Bangun criter yg tertangguh aku rasa lepas nih kat mv.com nih coz 1 sbb banyak cuti selalunya if hari cuti mv.com jarang buat schedule untuk n3 autopublish pun coz cuti maaarrrr so time utk weols sesama famili lah gitu....spend a great quality time with suami terchenta, anak terchenta n famili terchenta....haaa gitu konsepnya n selalunya asal cuti jer mula ler jadual harian weols padat....hiksss nasib bulan pose jer mood nak berjalan kurenggggggg sket.

Ok jom start ngan criter berbuka jumaat lepas bersamaan puase ke berapa anak²???? Yupppy betul puase ke-7 kan...hiksss

Memula cadang nak makan kat umah jer pastu masa otw nak balik umah tuh ternampak lak signboard Oldtown White Coffee (OTWC) or weols selalu panggil Kedai Kopi Putih Bandar Tua...hiksss tp selalunya hentam shortcut Bandar Tua je..hiksss

So prebetsabu ckp ler if aku nak makan sana leh jer....hikssss laki ahkak kan bukan cergas sbg CTO mv.com jer but hehehehe confirm ler suami yg prihatin gitu kan tau n concern selera isteri terchenta gitu...hiksss

So dia terus call OTWC n booking tempat untuk weols berempat sekali ngan bibik ler. Lepas tuh trus bergegas balik umah then kol 6.30pm baru kuar balik ler. Sampai² sana weols terus ler carik meja yg dah direserved atas nama prebetsabu kan ingtkan penuh meja sekali lenggang jer OTWC malam tuh.....senang selesa sket weols....hiksss.

Dah makan kenyang then balik er umah semula kan sbb cadang nak kuar balik lepas tuh sian kak atty coz dia call nak datang umah tapi tak jadi coz cadangnya aku pun nak kuar skali tapi last² prebetsabu jer kuar sengsorang aku tak jadi ikut lak coz tetiba terasa malas lagipun prebetsabu kuar kejap jer amik barang ngan supplier jer kuar pun pakai kain pelekat jer...hiksss

Pagi tuh lak ada acara bersahur bersama² keluarga mummysya n lisa the pinkjamboo but next n3 lah ye tp xtau bila coz aku xde gambar²nya semua dlm camera prebetsabu pastu dia lak dah membawa diri ke Kelantan seminggu nih so maybe lambat lah kot...:)

damia yg sebuk nk kacau rootbeer float aku nih...huhuhu

tp nak amik sndrik xnak org tolong suapkan...saba jerlah

lepas tuh kacau fresh lemon tea walid dia lak.....huhuhu

then akhiri ngan picca weols 3 beranak gak.....:)...yg nih peace lak...itu symbol peace dia lah tuh yg kat atas tuh version smmmmile dia...hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

*ayu* said...

geram aaa tgk damia...
cheeky!

masviona said...

ayu:
skrang nih dia dh makin byk vocab yg dia tau lagi ler bukan geram ngan keletah dia jer ngan mulut dia skali hiksss....dah pndai ikut org ckp ikut lagu nyanyi sesama lah...adoyaiii

aRe_uDear said...

huhuuuuu.. amboi2 dak kecik Avin Damia tgh semangat tuh nak berabeh.. hahahaaa tomey2x.. meriah gitu.. ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!