Header

Wednesday, September 02, 2009

Kelih hok ni.. Sedak.. Hok tu.. Sedak jugok!!

Pah lagu mano? Naik juling habih mato kawe ngelih makane...



Cade nok buko kat umoh tok mertuo..

Dh alang2 ado dkt klate... Nnti kato kat oghe pulok anok natu dok ingak nok buko poso dumoh tok tuo..

Hehe kawe pun nok rebut gok gelare "anok natu disayangi.."
hihiihih


Gapo dio hok kawe beli bwk kelik buko kg ni?

Sedak2 blako wehh...

Terliur dh kawe nih dale keto...



*dh aku ada kat klate, so kene la kecek klate.. Huhu org pj yg fasih kecek klate... Hebat bukan?bluekkkk



**aku n famili mertua buka sedap2.. Apa la menu buka viona n damia kat kl nuuu.. Hope sedp2 jg ye syg



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

8 Comments Uols:

TiNiE said...

nak kata tak pehe..
pehe gak la sikit2...zasss

leadleedeea said...

yup...mmg fasih laaaa...hehehehehe~! kagum jap..keep it up sis~!

prebetsabu said...

tinie: huhuhu.. tu ayat paling mudah dah tu... sng je nak pahamkan... kan kan..


lead: ni nak kene babab ni panggil aku sis ke.. ermm.. n3 tu ditulis oleh prebetsabu lor... tapi tak kaler oren font dia sbb aku taip pakai henpon.. uhuhhu... viona mmg org kelantan.. aku org pj.... dan aku ialah lelaki... haha

kojah said...

wahhhhhhhhh teror nyer...pas dah tuh bang...kena tukar dari pj to qlate...hiks

neezareef said...

sape leh tlg translate...hehe

masviona said...

kojah:
ahaksss kojah klu baca mmg mcm dah pas but bila dgr dia ckp mcm bunyi org siam gitu...ahakssss

neezareef:
senang je tuh neeza xyah traslate pun leh paham kot just tukarkan yg ujung e tuh jadikan kan...ahakssss

mummYaeesh said...

perghhh tergeliat2 weols nak baca n3 ni tu blum kedut2 dahi lagi nak pahamkan..hahaha

tuberose78 said...

berbelit jap lidah akak baca.. siap kena eja dulu.. hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!