Header

Wednesday, September 23, 2009

Kemas2 Packing Balik

Yuhuuuuuu uols

Ahkak MV tgh sebok2 dok packing2 baju balik dah nih

Insyaallah if xde aral melintang petang ni weols team MV.com akan berangkat balik ke home sweet home weols lah selepas genap seminggu weols berada di hometown nih.

So tibalah masanya weols gerak balik ke KL n insyaallah kita beraya lak kat hometown prebetsabu alah bukan jauh sgt pun kay PJ oldtown je pun

Ok doakan weols selamat kembali ke KL ye...n insyaallah kita beraya sesama lak ye uols

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!